Galatasaray’da son dakika! Victor Osimhen, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez…

Galatasaray’da gözler Antalyaspor deplasmanına çevrildi. Sakatlıklar ve milli takımlarda yer alan oyuncuların durumunu dikkatle inceleyen Sarı Kırmızılılar, kadroda mecburi değişikliğe gidebilir. İlk olarak A Milli Takım’dan sakat dönen Barış Alper’in Beşiktaş derbisinde formasına kavuşması planlanıyordu. Ancak yoğun tedaviye olumlu yanıt veren genç yıldız, Antalya kafilesine dahil olmak üzere tüm şartları zorluyor. Sakatlığını üzerinden atan Osimhen’in de Antalyaspor karşısında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine de son kontroller maç gününe doğru yapılacak ve net bir karar verilecek.

Elias Jelert de ilk 11’e

Barış’ın yetişmesinin şüpheli olduğu dönemde Ziyech’in geri dönmesi de Galatasaray açısından pozitif bir gelişme oldu. Yüksek tempolu ve zorlayıcı idmanlara rağmen hazır bir görüntü veren Faslı yıldızın en kötü ihtimalle 2. yarıda süre alması bekleniyor. Kolombiya Milli Takımı’ndan geç ve yorgun dönecek olan Sanchez’in ise bu kez dinlendirilme durumu söz konusu. Tecrübeli stoperin yerine bu kez Nelsson ilk 11’de başlayabilir. Bir başka yorgun isim Kaan Ayhan’ın yerine de Jelert’in 11’e hazırlandığı gelen haberler arasında.

Sallai bu kez hazır geliyor

Milli arada Galatasaray’ın yüzünü güldüren isimlerden biri de Rolland Sallai oldu. Henüz Sarı-Kırmızılı formayla bekleneni veremese de Macaristan Milli Takımı’nda banko oynayan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, 1-1’lik Hollanda maçında ülkesinin tek golünü atmıştı. Sallai, 2-0 kazanılan son Bosna Hersek karşılaşmasında da takımının en etkili isimleri arasına girdi. Yüzde 85 pas isabeti yakalayan, 9 ikili mücadelenin 6’sını kazanan, 2 hava topu alıp, 2 top kapan ve 2 de şut pası veren Sallai, Galatasaray’da forma rekabetine artık hazır olduğunu gösterdi.