Galatasaray’da Okan Buruk için imza merasimi düzenleniyor | CANLI İZLE

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da Teknik Yönetici Okan Buruk için imza merasimi düzenleniyor. Bu merasimi haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz...

Galatasaray'da Teknik Yönetici Okan Buruk için imza merasimi düzenleniyor.

Bu imza merasimini haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz...

ASpor CANLI YAYIN

İŞTE OKAN BURUK'UN AÇIKLAMALARI:

Winner Okan Buruk değil, asıl winner Galatasaray! Her vakit kupaları kazanmak isteyen, Türk futbolunda en çok kupa kazanan ekip. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz.

Beni buraya layık gören liderimize teşekkürler. İki yıl evvel de gayemizin şampiyonluk olduğunu söyledik. 2 şampiyonluk yaşadık ve verdiğimiz sözleri, tuttuk. İki senede 3 kupa kazandık. Avrupa'da bu sene oynadığımız oyun, Şampiyonlar Ligi'nde bir Türk grubunun ismini duyurmak çok değerliydi. Birinci günkü istek ve konsantrasyonla devam ediyoruz. Her sene daha güç oluyor, tekrar güç bir döneme başlayacağız. Devam etmemi isteyen lider ve idareye teşekkürler.

Törende Dursun Özbek dikkat çeken tabirlere yer verdi. İşte o kelamlar:

Bundan iki yıl evvel basın toplantısındaki sözlerime baktım. 'Bugün Galatasaray için yeni başlangıç konut uzun vadeli planlarımızın birinci adımı' demişim. Bu sözlerimden iki yıl sonra tekrar Okan Hocamızla buradayız. Birlikte başardıklarımızın gururuyla karşınızdayız.

Galatasaray'ın şampiyonluklarından sonra rakiplerin neler yaptığını görüyoruz. Onlara alanda kalmayı öneriyorum, umarım buna uygun davranırlar.

Oyuncularımız ve hocamız, Galatasaray'ın tarihine altın harflerle isimlerini yazdırdılar. Daha yolun çok başındayız. Daha çok alınacak kupa var.

Yine şampiyon olacağız, Avrupa'da kupa gayemiz var. Mayıslar yeniden bizim olacak. Galatasaray topluluğu için bu imzanın yeniden iyi ve uğur olmasını diliyorum. İnşallah yeni dönem sonunda 5. yıldızı takacağız.

Okan Buruk yeniden sayı konuşmadı, boş kontrata imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, idare gerekeni yapacak!