Galatasaray’da Mauro Icardi tartışması! Taraftarlar ikiye bölündü

Galatasaray'ın sevilen yıldızı Mauro Icardi'nin performansındaki düşüklük bir müddettir hem sarı kırmızılı idarenin hem de taraftarların gündemindeydi. Arjantinli oyuncunun ise ulusal orta kararı taraftarları ikiye böldü. İşte Mauro Icardi hakkında konuşulanlar ve flaş Wanda Nara argümanı... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)


Performansı tenkit alan Icardi'nin çok makus oynadığı Alanya maçının bitiminde özel jetle ülkesi Arjantin'e gitmesi tartışma yaşattı.


Bazı taraftarlar, "Takım müsaadeli, ne var ki bunda?" derken, birtakım taraftarlar ise, "Yeter artık, bıktık bu tatillerden" sözünü kullandı.


Takvim'in haberine nazaran ulusal ortaya ligin doruğunda giren Galatasaray'da Mauro Icardi tartışması büyüyor.


Son periyotta gösterdiği performansla büyük tenkit alan Arjantinli yıldız, Alanya karşısında da beklentilerin çok uzağında kaldı.


Sahada kaldığı mühlet boyunca şut çekemeyen ve rakip ceza alanında 3 kere topla buluşabilen Icardi'nin maçın bitiminde tatile çıkması tartışmaları daha alevlendirdi.


Alanyaspor maçı müsabakası sonrası direkt havalimanına giden ve özel bir jetle ülkesi Arjantin'e uçan yıldız futbolcu taraftarları kızdırdı.


Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Sahada geziyorsun, maç bitiyor gezmeye gidiyorsun. Florya'da ferdî çalış kendini hazırla. Artık bu tatillerden bıktık" sözünü kullandı.


Ancak birtakım taraftarlar da Okan Buruk gruba 4 gün müsaade verdiği için Icardi'nin Kanarya Adaları'na gitmesini son derece olağan karşıladı.


Taraftarlar, "Takım esasen müsaadeli. İstediği yere gider" yorumunu yaptı. Okan Buruk da Icardi ile ilgili, "Fiziki olarak eksikleri var ancak vakitle daha âlâ olacak" demişti.


Rigas ve Alanyaspor karşısında oynadığı oyunla Galatasaray mesleğinde birinci sefer tartışma konusu haline gelen Mauro Icardi'nin düşen performansı sayılara da yansıdı.


Geçtiğimiz döneme fırtına üzere bir giriş yapan Arjantinli futbolcu birinci 10 resmi maçta kadrosuna 10 gol, 1 asistlik katkı vermişti.


Icardi bu dönem ise tam aksisi bir manzarada. Şu ana kadar 10 resmi maçta 729 dakika alanda kalabilen deneyimli yıldız yalnızca 3 gol atabilirken, 2 de asist yaptı.


Süper Lig'de Hatayspor maçında penaltıdan ağları sarsan Icardi, Kasımpaşa önünde de ağları havalandırmıştı.


Tangocu öbür golünü ise Avrupa Ligi'nde PAOK ağlarına gönderdi.


BERABER DÖNECEKLER!

Icardi'nin tatil için Kanarya Adaları'na uçmasının akabinde farklı bir argüman da gündeme geldi.


Arjantinli futbolcunun bir müddettir farklı olduğu eşi Wanda Nara ile İspanya'da bir ortaya geleceği ve burada barıştıktan sonra bir arada İstanbul'a dönecekleri öne sürülüyor.