Galatasaray’da Hakim Ziyech gelişmesi! Okan Buruk son kararını verdi


TÜM PAYLAŞIMLARI KALDIRDI

Galatasaray'ın sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzaktı. Oyuncunun Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Faslı yıldız da Instagram hesabından Galatasaray'a dair tüm paylaşımlarını kaldırarak iddiaları iyice güçlendirmişti.


KATAR İDDİALARI

Düzenli olarak forma giyemediği için takımdan ayrılmak isteyen Ziyech’in adı Katar takımları ile anılsa da hiçbir takımla anlaşma sağlamamıştı. Ayrıca Galatasaray'ın UEFA'ya bildirilen listesinde de adı yer alıyordu.


UEFA LİSTESİNDE ADI YER ALDI

Okan Buruk da kanatlarda art arda yaşanan ayrılıkların ardından Ziyech’in kalmasını isterken tecrübeli futbolcuyu UEFA listesini yazarak bu konudaki tavrını ortaya koymuştu.


BURUK'TAN SON KARAR

Birkaç hafta önce Ziyech'in Galatasaray'dan ayrılacağına dair iddialar basında yer almış ve Faslı yıldızla devre arasında vedalaşılacağı vurgulanmıştı. Ancak Okan Buruk, Ziyech hakkında son kararını verdi.


ÜLKESİNE GİTMEDİ

Milliyet'in haberine göre Okan Buruk, performansından memnun olduğu Hakim Ziyech'e milli ara sonrası şans verecek. Sakatlıktan çıkan ve hazır olmadığı için ülkesinin milli takım kampına katılmayan Faslı oyuncu, bu süreçte Florya’da çalıştı.


ROTASYONDA KULLANILACAK

Her geçen gün iyi duruma gelen ve kendini bulan tecrübeli oyuncunun bu durumu memnuniyet yarattı. Tecrübeli oyuncunun Mertens’in formsuzluğunda 10 numarada veya ön tarafta kanat rotasyonunda kullanılacağı bildirildi.


Bu sezon tüm kulvarlarda 4 maça çıkıp 237 dakika süre alan Ziyech skor katkısı veremedi.