Galatasaray’da Elias Jelert şaşkınlığı! 9 milyon Euro’luk hayalet

Son dakika spor haberleri: Galatasaray'ın Sacha Boey sonrası takımına kattığı Ellias Jelert'in performansı büyük hayal kırıklığı yarattı. İşte haberin ayrıntıları... GS SPOR HABERLERİ

Kasımpaşa önünde 3-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp tarihi bir şok yaşayan Galatasaray'da maçın skora kadar tartışılan bahislerden birisi de Elias Jelert oldu. Dönem başında 9 milyon Euro karşılığında Kopenhag'dan transfer edilen ve sağ bekte yaşanan krizi bitirmesi beklenen 21 yaşındaki futbolcu şu ana kadar gösterdiği performansla çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

NE HAMLE NE SAVUNMA

Takvim'de yer alan haberde Galatasaray formasıyla 6'sı Süper Lig'de olmak üzere 9 müsabakaya çıkan Elias Jelert yalnızca 340 dakika alanda kalabilirken, sergilenen makus oyun direkt sayılara da yansıdı. Danimarkalı sağ bek bu 9 maçta ne atakta ne savunmada varlık gösteremezken, rakip kaleye isabetli olmayan 1 şut gönderdi. Girdiği ikili gayretlerin yalnızca üzde 40'ını kazanabilen Jelert'in kaptığı top sayısı da 4'te kaldı.

UMUDU KESEN BİLE VAR!

Son olarak Kasımpaşa önünde sağ bekte aksayınca Okan Buruk tarafından sol kanada gönderilen genç futbolcu yeniden beklentileri karşılayamadı. Ortaya çıkan tablo büyük bir tartışma yaratırken, taraftarların bir kısmı Jelert'le ilgili umudunu kesmiş durumda. Okan Buruk ise genç yıldızın şimdi adaptasyon sürecini atlatamadığı görüşünde.