Galatasaray’da ‘averaj’ tepkisi! RFS’nin golleri gündem oldu

Avrupa Ligi'ni ilk 8 içerisinde bitirmesi için averaja da ihtiyacı olacak Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nin takım değerleri sıralamasında sonuncu sırada yer alan RFS'den 2 gol yemesi eleştirilere neden oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Letonya ekibi RFS karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen kalesinde 2 gol gördü. Oldukça mütevazi bir kadro ile mücadele eden RFS sarı kırmızılılar karşısındaki geri dönüşü gerçekleştirirken averaj olayı gündeme geldi.

İLK 8 TAKIM ARASINA GİRMEK ÖNEMLİ

Sarı kırmızılıların Avrupa Ligi'ni ilk 8 takım içerisinde bitirmesi için averajının da iyi olması gerekiyor. Bu yüzden kolay deplasman olarak görülen RFS karşısındaki skor herkesi şoke etti. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nin takım değerleri sıralamasında sonuncu sırada yer alan RFS'den 2 gol yemesi eleştirilere neden oldu.


Yenilenen Avrupa Ligi formatında 36 takımlı grup aşamasında ilk 8'e giren takımlar son 16 turuna yükselecek. 9. ile 24. sıralar arasındaki 16 takım eleme aşaması play-off turuna yükselirken son 12 sıradaki takımlar elenecek. 

İŞTE SOSYAL MEDYADA RFS MAÇIYLA İLGİLİ YAPILAN YORUMLAR: