Galatasaray’da 4 yıllık imza! İşte alacağı fiyat

Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Üstün Lig'in 9. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Devre ortası öncesi hem iç hem de dış transfer çalışmalarına sürat veren sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcuyla 4 yıllık kontrat imzalayacak. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi)


Trendyol Muhteşem Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.


Akdeniz grubuyla oynayacağı güçlü gayretten 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek isteyen sarı-kırmızılılar, hareketli bir yaz transfer devrini geride bıraktı.


Çok sayıda ismi takımına katan Cimbom, bilhassa Napoli forması giyen Nijeryalı dünya yıldızı Victor Osimhen'in renklerine bağlayarak büyük ses getirdi.


İlk 8 hafta sonunda topladığı 22 puanla dorukta bulunan ve dönemi şampiyonlukla tamamlayarak 5. yıldızı takmak isteyen Galatasaray'da gözler ocak ayı için çalışmalar ağırlaştı.


Sarı-kırmızılılar, teknik heyetin raporu doğrultusunda 2. Transfer ve Tescil Devri'nde de takımına eklemeler yaparak yarıştığı tüm kulvarlarda talihini sonuna kadar zorlamak istiyor.


Bu doğrultuda oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray, iç transfer çalışmalarına da sürat verdi.


Sarı-kırmızılılarda geleceği en çok merak edilen isimlerin başındaysa Yunus Akgün geliyor.


Kerem Aktürkoğlu ayrıldıktan sonra birinci 11'de tertipli olarak forma giyen Yunus'un mukavelesi gelecek dönem sonunda bitecekti.


Performansıyla çıtayı yükselten ve taraftarların gönlünde taht kuran 24 yaşındaki kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı idare harekete geçti.


Sabah'ın haberine nazaran; 17 milyon 200 bin TL kazanan Yunus'un maaşı, artırım yapılarak 50 milyon TL'ye yükseltilecek.


Ayrıca yıldız futbolcunun kontratı de 4 yıllığına uzatılacak.


Yunus geçen dönem kiralık olarak Leicester City forması giymiş ancak İngiliz kulübü, 9 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmamıştı.


Yunus Akgün bu dönem Galatasaray fırmasıyla çıktığı 11 maçta 628 dakika müddet aldı.


Milli futbolcu, 4 gollük bir performans sergiledi.


Yunus'un sarı-kırmızılılarla olan kontratı 2026 yılına kadar devam ediyor.


24 yaşındaki futbolcunun şimdiki piyasa bedeliyse 6.5 milyon Euro.