Galatasaray’a Victor Osimhen’den makûs haber! Beşiktaş derbisinde…

Galatasaray, transfer devrinin bitmesine günler kala yıldız oyuncu Victor Osimhen'i Napoli'den kiralık olarak 1 dönemliğine renklerine bağladığını açıklamıştı. Nijeryalı oyuncu kısa müddette sarı kırmızılı taraftarların sevgisini kazanmayı başarmıştı. Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle müsabakanın ikinci yarısına devam edememişti. Osimhen'in alanlara dönüş tarihi ile ilgili sevenlerini üzecek bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)


Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak transfer ettiği Victor Osimhen şu ana kadar gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazandı.


Nijeryalı yıldız 2 golle damga vurduğu Kasımpaşa maçında art adalesinden sakatlık yaşamış ve devre ortasında oyundan alınmıştı.


Ardından çekilen MR sonrası yapılan açıklamada şu sözler kullanılmıştı…


"Sol üst art adalesinde ağrı hisseden sol üst art adale zorlanma ve kanama tespit Osimhen'in tedavisine başlanmıştır."


Milli orta sonrası alanlara dönmesi planlanan Osimhen, Rigas ve Alanyaspor önünde forma giyememişti.


Taraftarlar, yıldız futbolcunun Antalya'da forma giymesini beklerken şok eden bir sav gündemi sarstı.


Takvim'de yer alan haberde belirtilen savlara nazaran Osimhen'in sakatlığı kestirim edilenden daha önemli.


Milli kadro takımına da alınmayan Nijeryalı forvetin Antalya ve Elfsborg maçlarını kaçıracağı, Beşiktaş derbisinde ise büyük ihtimalle oynayacağı öne sürülüyor.


Okan Buruk ise yaptığı açıklamada Osimhen'in ulusal orta sonrası birinci maçta ekipteki yerini alabileceğini belirtmişti.