Galatasaray yönetiminden Victor Nelsson’a sözleşme operasyonu! Devreye girdi


TÜRKİYE'DE KALDI

2021 yılında Galatasaray kadrosuna katılan Victor Nelsson, taraftarın sevdiği isimlerden biri haline geldi. Geçen sezon formasını kaybetse de azmiyle yeniden formasına kavuştu. Geçen sezon Sevilla'ya transferine kesin gözüyle bakılsa da oyuncu Türkiye'de kaldı.


HEDEF NELSSON

Oyuncunun Galatasaray'la olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. İç transferdeki görüşmelerini sürdürümek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin bu doğrultuda ilk hedefi ise Victor Nelsson.


Çok sayıda takımın devre arası hedefi olan Danimarkalı stoperin 2026 yılında bitecek olan sözleşmesini 2028'e kadar uzatmak isteyen yönetim, maaş konusunda da güncellemeye gitmeyi hedefliyor.


KAPIYI YÜKSEKTEN AÇTI

Takvim'de yer alan habere Galatasaray, Nelsson'un 1.3 milyon Euro olan garanti ücretini 2 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor. Ancak yıldız futbolcunun menajerinin yapılan ilk görüşmede kapıyı 3 milyon Euro'dan açtığı öne sürülüyor.


BURUK BIRAKMAK İSTEMİYOR

Sarı-Kırmızılılar'ın bu rakamı çok buldu ve pazarlıklar şimdilik devam ediyor. Yönetim, sezon sonunda 1 yıl sözleşmesi kalacak olan Nelsson konusunda elinin zayıf olmaması için mutlaka yeni imzayı attırmak istiyor. Öte yandan Nelsson'u bırakmak istemeyen teknik direktör Okan Buruk'un özellikle 3'lü savunmaya geçildiğinde yıldız futbolcuya çok daha fazla süre vereceği belirlendi.



YAKIN MARKAJ

Öte yandan Danimarkalı oyuncu İngiliz ve İtalyanlar'ın yakın markajına girdi. Danimarka'nın İspanya ile oynadığı milli maçta 26 yaşındaki oyuncuyu izleyen İngiliz ve İtalyan gözlemcilerin transfer için devre arasında Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Cimbom'a 2021-20222 sezonunda gelen başarılı stoper için gözünü karartan yetkililerin cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı öne sürüldü.