Galatasaray ve Marsilya yıldız ismin transferi için karşı karşıya! Jelert olmadı yerine gelecek için savaş başladı


BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAZIRLIKLARI

UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında Elfsborg'u 4-3 mağlup ederek yoluna devam Galatasaray, pazartesi günü Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.


TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yoğun fikstürün yanı sıra ara transfer dönemi için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, eksik bölgelere takviye yapma peşinde. Yönetim bu doğrultuda yoğun bir mesai harcıyor.


BURUK İSTEDİ

Teknik direktör Okan Buruk'un hazırladığı rapor doğrultusunda transfer politikasını belirleyen sarı-kırmızılılar, Jelert'in yerine yeni bir transfer yapmak istiyor. Buruk bu doğrultuda görüş beyan etti.


JELERT YETERSİZ KALDI

Elias Jelert'in performansından memnun olmayan Okan Buruk, genç oyuncunun yerine takviye istedi. Sarı-kırmızılılar ise bu transferde Marsilya ile karşı karşıya geldi.


GALATASARAY VE MARSİLYA KARŞI KARŞIYA

İtalyan CalcioMercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Milan'da önümüzdeki Temmuz ayında sözleşmesi sona erecek olan Davide Calabria'yı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılıların bu transferdeki rakibi ise Marsilya.


Calabria ise Milan'dan yeni bir sözleşme bekliyor. Söz konusu haberde Milan Teknik Direktörü Paulo Fonseca'nın, Calabria'nın takım kalması yönünde görüş beyan ettiği belirtilirken, Milan ise oyuncunun ocak ayında ayrılması durumunda, satın alacak kulüpten 3-4 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği de iddialar arasında yer aldı.