GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Yunus Akgün’e 2 talip birden! Elfsborg maçını izleyecekler

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u konuk edecek. Sarı kırmızılıların bu dönem yükselen yıldızı Yunus Akgün'ü Avrupa grupları izlemeye gelecek. İşte ulusal yıldızı stadyumda takip edecek 2 kulüp... | GALATASARAY TRANSFER HABERİ


Galatasaray'ın 24 yaşındaki yıldızı Yunus Akgün, Avrupa kulüplerinin radarından çıkmıyor.


Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya 12 milyon Euro bonservis bedeliyle gönderen Cimbom'da ulusal oyuncunun eksikliğini bu dönem Yunus Akgün gideriyor.


Bu dönem gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Yunus attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekiyor.


Bu dönem tüm kulvarlarda 12 maça çıkan Yunus Akgün 4 gol ve 1 asist katkısı yaptı.


Piyasa kıymetini 5 milyondan 6.5 milyon Euro'ya yükselten genç oyuncu için Avrupa'nın iki önemli kulübü atağa kalktı.


15 MİLYON EURO BEKLİYOR

Takvim'in haberine nazaran; sarı-kırmızılıların genç yıldızı için İtalyan Ligi'nin köklü kulübü Roma ve Lyon harekete geçti.


İki kulübün yetkililerinin Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Elfsborg-Galatasaray maçında Yunus Akgün'ü izleyeceği öğrenildi.


Roma ve Lyon'un devre ortasında Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunması bekleniyor.


Cimbom, yaz transfer periyodunda ulusal yıldız için 10 milyon Euro'ya yakın bir teklif almış lakin bu teklifi reddetmişti.


Sarı-kırmızılı idarenin devre ortasında satışa sıcak bakmadığı lakin dönem sonu için 13-15 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu öğrenildi.