GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Barış Alper Yılmaz rekorla ayrılıyor! İşte yeni grubu

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların başarılı futbolcusunun, ocak ayında rekor bedelle gruptan ayrılacağı belirtildi. İşte 24 yaşındaki ismin yeni adresi... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)


Süper Lig devi Galatasaray'da dönemin en tartışılan isimlerinden birisi Barış Alper Yılmaz oldu.


Geçtiğimiz dönemi süper bir performansla tamamlayan ulusal oyuncu, yeni dönemde sarı kırmızılı formayla beklentilerin çok altında kaldı.


Barış Alper Yılmaz'ın bu performans düşüşü topluluk içerisinde tartışma konusu olurken, ulusal futbolcu cephesinde sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı.


BARIŞ ALPER YILMAZ HAMLESİ!

Geçtiğimiz dönem elde edilen şampiyonlukta Galatasaray'ın en bedelli isimlerinin başında gelen Barış Alper Yılmaz, yeni dönemde ise beklentilerin çok altında kaldı.


Yaz aylarında birçok dev kulübü peşine takan ve EURO 2024'ün akabinde grupta kalan 24 yaşındaki futbolcu, bilhassa son haftalarda birçok tenkit aldı.


Kamuoyunda oyuncunun mutsuz olduğu, ekipten ayrılmak istediği üzere argümanlar da ortaya atıldı.


Barış Alper Yılmaz için yaşanan transfer gelişmesi ise İngiliz basını tarafından duyuruldu.


ADA YOLCUSU!

Akşam'da yer alan habere nazaran, İngiltere Premier Lig gruplarından Tottenham, Barış Alper Yılmaz için gözünü kararttı.


İngiliz basınından kulübe yakın kaynaklar, Tottenham'ın devre ortasında Barış Alper Yılmaz'ı katiyen istediğine vurgu yaptı.


Bu sebeple Londra grubu, Galatasaray'ın kapısını dev bir teklifle çalacak.


Galatasaray'ın maksadı ise Barış Alper Yılmaz transferiyle Sacha Boey'un rekorunu kırmak.


Önümüzdeki günlerde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.