Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve eski eşi Nihan Akkuş barıştı mı? Açıklama ilk ağızdan geldi


İKİNCİ ŞANS DA OLMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk 17 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Ocak ayında sürpriz bir şekilde noktalamıştı.


GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI

Çiftin Ocak 2024'te boşandıkları ise aylar sonra ortaya çıkmıştı. 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti.


ADI HADİSE İLE ANILDI

Öte yandan Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un çok medenice boşandıkları, 15 yaşındaki oğulları Ali Yiğit'in bu süreçten hiç etkilenmediği de konuşulanlar arasındaydı. Buruk'un adı daha sonra şarkıcı Hadise ile anılmıştı.


YENİDEN BİR ARADA

Tüm bunlarından ardından Okan Buruk ve Nihan Akkuş aylar sonra yan yana geldi ve kameralar karşısına çıktı. Akıllara ilk gelen konu ise barışıp, barışmadıkları oldu.


AİLECEK YEMEK YEDİLER

Habertürk'te yer alan habere göre; oğulları Ali Yiğit Buruk'la beraber bir akşam yemeği ise Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un keyifli halleri dikkat çekti.


Okan Buruk ile Nihan Akkuş; 'Barıştınız mı? Yeniden bir birliktelik olacak mı? Tekrar evleneceğiniz söyleniyor. Neler söyleyeceksiniz?' sorusuna verdikleri; "Biz her zaman beraberiz. Her zaman birlikteyiz'' cevapla yetindiler.


Okan Buruk ile Nihan Buruk, Temmuz 2007 tarihinde dünyaevine girmişti. Çiftin Ali Yiğit adını verdiği bir oğlu bulunuyor. 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti.


NİHAN BURUK KİMDİR?

Nihan Buruk moda dünyasının tanınan isimlerindendir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 1983 yılında dünyaya gelmiştir, boyu ise 1.80 cm'dir.