Galatasaray maçından ders aldılar! İşte Manchester United’ın flaş kararı

Galatasaray taraftarları, geçen dönem Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynanan müsabakada Old Trafford'un mesken sahibi tribünlerine girerek İngiliz takımını şoka sokmuştu. Tıpkı senaryoyu bir sefer daha yaşamak istemeyen Premier Lig devinin, Avrupa Ligi'nde oynayacağı maç için çarpıcı bir hazırlıkta olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar...


24 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe ile müsabakaya hazırlanan Manchester United'da çarpıcı bir hazırlık olduğu öğrenildi.


Bu hazırlık kararının alınmasında, geçtiğimiz dönem Galatasaray'ın Manchester United'ı deplasmanda 3 - 2 mağlup ettiği maçın tesirli olduğu belirtildi.


Bahsi geçen gayrette Galatasaray, maç boyunca 2 kere geriye düşmesine karşın harikulade bir geri dönüş sergilemişti.


Şampiyonlar Ligi'nde oynanan müsabakaya sarı kırmızılı taraftarların tribünlerdeki yoğunluğu ve dağılımı damga vurmuştu.


Karşılaşmadan sonra İngiliz devini şok eden bir gerçek ortaya çıktı; Galatasaraylı taraftarlar, Old Trafford'da konut sahibi tribünlerine girmişti.


NTV Spor'da yer alan habere nazaran Manu, Avrupa Ligi'nde oynayacağı Rangers müsabakası öncesi birebir görünümün bir daha yaşanmaması için harekete geçti.


'Yüksek riskli' müsabaka için Manchester Unmited'ın yalnızca kulüp üyelerine bilet satışını açacağı argüman edildi.


İngiliz devinin kulüp üyesi olmayan taraftarlara bilet satmayacağı söz edildi. İki takım, Avrupa Ligi'nin 7. haftasında 23 Ocak 2025'te karşı karşıya gelecek