GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı HANGİ KANALDA? Saat kaçta?

Üstün Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk olacak. Tepedeki yerini sürdüren Okan Buruk'un öğrencileri, deplasman rekoru kırmak için alana çıkacak. Jelert, Kerem ve Barış Alper'in Antalyaspor karşısında forma giymeyeceği bilinirken Ali Şansalan'ın idaresindeki maçın yayın bilgileri merak ediliyor. Pekala Antalyaspor - Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Üstün Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 12 maçı alan sarı-kırmızılılar, 13 maçla deplasmanda en uzun galibiyet serisine sahip kadro olmayı hedefliyor. Corendon Airlines Park'ta Ali Şansalan'ın düdük çalacğaı maçın ytayın saati, canlı yayın kanalı ve olası 11'leri merak ediliyor. Pekala Antalyaspor - Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta hangi kanalda?

ANTALYASPOR - GALATASARAYMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Antalyaspor - Galatasaray maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR - GALATASARAYMAÇI MÜMKÜN 11'LER

Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Kelven, Güray, Kaluzinski, Petrusenko, Townsend, Larsson, Djenepo, Samudio.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Mertens, Yunus, Icardi.

ANTALYASPOR İLE 57. RANDEVU

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 56 defa rakip oldu. Kelam konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 35 sefer alandan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. 14 çabada ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 108 golüne, Antalyaspor 49 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezonki maçları Galatasaray 2-0 ve 2-1'lik skorlarla kazandı.

CİMBOM SON 16'DA NAMAĞLUP

Galatasaray, Antalyaspor'a son devirde kaybetmiyor. Antalya temsilcisi, sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2'lik skorla aldı. Bu uğraşların akabinde oynanan 16 müsabakada Galatasaray 12 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Süper Lig'de dönemin mağlubiyetsiz kadrolarından Galatasaray, geçtiğimiz dönemin da son haftasıyla birlikte 9 maçtır kaybetmiyor. Sarı-kırmızılılar ligde geçtiğimiz dönemin son maçında Konyaspor'u yenerken, bu dönem da Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Alanyaspor'u mağlup etti, Kasımpaşa ile ise berabere kaldı.

HEDEF DEPLASMAN REKORU

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de deplasmandaki son yenilgisini 11 Kasım 2023 tarihinde ligin 12. haftasındaki Hatayspor uğraşında 2-1'lik skorla yaşadı. Aslan bu müsabakanın ardından ligde dış alandaki 15 müsabakada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Cimbom, ligde son olarak Fenerbahçe'ye konuk oldu ve 3-1'lik skorla kazandı.

Dış alanda ayrıyeten son 12 maçından 3 puanla ayrılan Galatasaray, Antalyaspor'u yenmesi durumunda Süper Lig tarihinin deplasmandaki en uzun galibiyet serisini elde edecek.

SÜPER LİG'İN EN GOLCÜSÜ

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı maçlarda rakip fileleri 24 defa havalandırdı. Atakta tesirli performans sergileyen sarı-kırmızılılar, ligin en golcü grubu pozisyonunda bulunuyor. Aslan'da Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens, 3, Mauro Icardi, Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı 2'şer, Lucas Torreira ve Davinson Sanchez de 1'er sefer gol sevini yaşadı. Ayrıyeten Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu da ligde 2 gol kaydederken, Adana Demirspor maçında da Semih Güler kendi kalesine attı.

KAAN AYHAN SARI KART SINIRINDA

Galatasaray'da, Antalyaspor maçı öncesinde bir futbolcu sarı kart hududunda yer alıyor. Sarı-kırmızılılar Kaan Ayhan, Antalya karşısında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

Antalyaspor - Galatasaray müsabakasını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu olacak.

KEFİRLİ MUZLU FİT SMOOTHIE tanımı için tıklayın 😋