GALATASARAY KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE | Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Muhteşem Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak uğraşta Ali Şansalan düdük çalacak. Galatasaray'da, Icardi, Hakim Ziyech, Bakambu, Sacha Boey, Torreira, Sergio Oliveira, Konyaspor karşısında mühlet alamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve mümkün 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Galatasaray - Konyaspor maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Üstün Lig'de heyecan sürüyor. Galatasaray ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Galatasaray - Konyaspor maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Konyaspor maçı 7 Ocak Pazar günü saat 19:00'de oynanacak. Çabayı beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

🍪SOĞUK KURABİYE TANIMI İÇİN TIKLAYIN👈

SARI-KIRMIZILARDA 7 EKSİK

Galatasaray'da Konyaspor müsabakası öncesinde 7 eksik oyuncu bulunuyor. Göğüs kasında kopma meydana gelen Sergio Oliveira, adale sakatlığı devam eden Davinson Sanchez, kart cezalıları Lucas Torreira ve Sacha Boey, Afrika Kupası için ulusal gruplara giden Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

MAURO ICARDI FORMA GİYEMEYECEK

Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Konyaspor müsabakasında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Muhteşem Lig'in 18'inci haftasında oynanan Fenerbahçe müsabakasında yüzüne aldığı darbe sonrasında yüz kemiklerinde kırık oluşan Icardi'nin Konyaspor müsabakasında forma giymesi beklenmiyor. Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk'un, Icardi'nin sakatlığı sebebiyle Konyaspor karşısında en ileri uçta talih vereceği isim de merak konusu.

OKAN BURUK İLE HAKAN KELEŞ 5. DEFA RAKİP

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk ile Konyaspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş bugüne kadar 4 defa rakip oldu. Bu karşılaşmalarda Buruk, Galatasaray ile Çaykur Rizespor'u, Keleş ise Giresunspor ve Sivasspor'u çalıştırıyordu. Kelam konusu maçlarda iki teknik yönetici de 1'er galibiyet alırken, 2 karşılaşmada da berabere sona erdi.

ALİ ŞANSALAN DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray - Konyaspor maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

ASpor CANLI YAYIN