Galatasaray Konyaspor maçı akabinde Sergio Oliveira’dan Abdülkerim Bardakcı’ya övgü! Asterix…

Trendyol Harika Lig'in 19. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın 3-0 kazandığı karşılaşmada 2 gol kaydeden Abdülkerim Bardakcı'nın yeni saç tarzı de dikkatleri çekmişti. Galibiyetin akabinde sakatlığı sebebiyle maçta oynayamayan Sergio Oliveira'dan Abdülkerim Bardakcı'ya tebrik paylaşımı geldi. Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı'yı Asterix'e benzetti.

Trendyol Muhteşem Lig'de heyecan sürüyor. Ligin doruğunda rakipsiz devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, şiddetli 19. haftayı da galibiyet ile kapattılar. Galatasaray'da Icardi, Hakim Ziyech, Bakambu, Davinson Sanchez, Sacha Boey, Torreira ve Sergio Oliveira üzere isimler maçta mühlet alamadı. Sergio Oliveira maçın akabinde 2 gol atan ekip arkadaşı Abdülkerim Bardakcı'yı tebrik etti. Sergio Oliveira, yaptığı paylaşımda yeni saç tarzı ile de dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı Asterix ve Obelix sinemasının karakteri Asterix'e benzetti.

SERGIO OLIVEIRA'DAN ASTERİX BENZETMESİ!

Maçın akabinde grup arkadaşını tebrik eden Portekizli yıldız, Abdülkerim Bardakcı'yı Asterix'e benzetti. İşte o paylaşım...

HAKAN ÇALHANOĞLU DA SEAN PAUL'E BENZETTİ!

Maçın akabinde Abdülkerim Bardakcı'ya adeta tebrik yağdı. Ulusal yıldızımız Hakan Çalhanoğlu yeni saç tarzı sebebiye Abdülkerim Bardakcı'yı Sean Paul'e benzetti.