GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE | Trencin – Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Üstün Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni dönem hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Slovakya temsilcisi Trencin ile kozlarını paylaşacak olan Okan Buruk idaresindeki sarı-kırmızılılar, galibiyet için gayret edecek. Pekala Galatasaray - Trencin maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de 2 dönem üst üste şampiyon olan Galatasaray, yeni dönem hazırlıklarına başlıyor. Aslan, Trencin ile kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bilhassa yayın bilgileri araştırılıyor. Pekala, Trencin - Galatasaray maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - TRENCİNMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trencin - Galatasaray maçı 18 Temmuz 2024 tarihinde TSİ 20.30'da Raiffeisen Arena'da oynanacak. Karşılaşma Spor Smart ekranlarında canlı yayınlanacak.

ASLAN MORAL BULMAK İSTİYOR

Yeni dönemin birinci hazırlık maçında mesken sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Aslan, Pazartesi günü de Bundesliga 2 gruplarından Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenildi. Düsseldorf maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, "Böyle sonuçlara alışık değiliz. Bize yakışmayacak bir sonuç, üzüldük" değerlendirmesinde bulundu.

Hazırlık maçlarına tatsız başlayan sarı-kırmızılıların, Avusturya'daki 3'üncü rakibi, Slovakya gruplarından Trencin olacak. Son şampiyon, hazırlık müsabakası da olsa rakibini yenerek moral bulmak istiyor. Galatasaray-Trencin müsabakası, bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Raiffeisen Arena'daki çabada sarı-kırmızılı taraftarlar kadrolarını yalnız bırakmayacak.

KAMPA ÖZEL 5 SAATLİK CANLI YAYIN

Saat 19.00'da "Maça Doğru" programıyla başlayacak özel yayında Aykut Aydın, Cem Yılmaz ve Semih Sezerli izleyicileri maça hazırlarken, Damla Uğurtürk ve DHA muhabiri Serhan Türk Avusturya'daki Raiffeisen Arena'dan canlı ilişkiler ve özel röportajlarla maç öncesi son durumu aktaracak. Saat 20.30'da başlayacak Galatasaray - Trencin maçını ise Berke Kosova anlatacak, Orhan Uluca yorumlayacak. "Maçın Ardından" programında da Galatasaray'ın uğraşı ve kamp etabı pahalandırılacak.

İKİ İTALYAN RAKİP

Okan Buruk idaresindeki Galatasaray, Trencin karşılaşmasından sonra 2 hazırlık maçı daha yaparak Avusturya'daki birinci etap kamp programını tamamlayacak. Son şampiyon, İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ve Parma ile karşılaşacak.

GALATASARAY KAMP KADROSU

Galatasaray kamp takımında Düsseldorf maçındaki golleri kaydeden Kerem Demirbay ve Dries Mertens'in yanı sıra şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Mauro Icardi, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.