GALATASARAY HABERLERİ – Okan Buruk’tan kaçan penaltı yorumu: Hürmet duyuyorum!

Trendyol Harika Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar Icardi'nin golüyle 1-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu. Sarı kırmızılılarda teknik yönetici Okan Buruk müsabaka sonrası konuştu.

Trendyol Harika Lig'in 3. haftasının kapanış müsabakasında Galatasaray Icardi'nin golüyle İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.

Sarı kırmızılılar maç ziyadesiyle liderlik koltuğuna oturdu.

Teknik yönetici Okan Buruk maç sonu galibiyeti kıymetlendirdi.

İŞTE OKAN BURUK'UN KELAMLARI;

Okan Buruk: "Çok süratli başladık, 1-2-4-6. dakikalar... Çok kolay rakip kaleye gittik. Sonlandırmada büyük bir sorun yaşadık. Rakip kale etrafına gittiğimizde son paslar, şutlar, ortaları yeterli yapabilsek çok gol bulurduk. Günün sonunda 1-0 galibiyet lakin daha farklı bitebilirdi. Bir yandan bunu istiyoruz. Maçın sonunda da her şey olabilir. Rakip gelir, gol olur. İkinci yarı başında rakibe tehlikeli fırsatlar verdik lakin onun dışında maçın hakimi bizdik. Maçı daha erken bitirsek, 2-3'ü bulsak bizim için de farklı olacaktı." sözlerini kullandı.

"SAYGI DUYUYORUM"

Kaçan penaltıyı yorumlayan Buruk, "Penaltıyı uzun vakittir kendi ortalarında konuşuyorlardı. Bugün denediler. Penaltı kaçabilir. Oyuncuların aldığı sorumluluğa hürmet duyuyorum. Tahminen direkt vursa da kaçacaktı. Tahminen maç 0-0 olduğu için hepimize farklı geliyor. Fakat kendilerine bir özgüvenleri var, bilhassa Icardi'nin. Daha evvel bunu yapmıştı. Daha evvel bunu yaptığı için tekrarlamak istedi. Oyuncularımın yanındayım. Hiç kıymetli değil." dedi.

"KEŞKE DİNLENDİRSEYDİK"

Rotasyon hakkında konuşan Okan Buruk, "Demin soyunma odasında onu konuşuyorduk; keşke Sacha Boey'i dinlendirseydik. 2-3'ü bulabilseydik Sacha Boey'i dinlendirecektik. Sacha, oynamayı ve idman yapmayı çok seviyor. Kadroya harikulade güç veriyor. Kazandığı ikili çabalar, maç içinde kadronun direncini artırıyor. Düzgün bir profesyonel, yeterli bir insan. Daima çalışıyor, kendini hazır tutuyor. Sacha çok değerli biri. Doğal ki savunmacı farklı oluyor fakat Sacha savunma oyunculuğu dışında da geçen maçta attığı gol değerliydi. Bugün gol de atabilirdi, asistler de yapabilirdi. Oyunun iki tarafını de çok âlâ oynuyor. Sacha üzere biri bizimle olduğu için şanslıyız." tabirlerini kullandı.