GALATASARAY HABERİ: Ismail Jakobs ameliyat olacak mı? İşte karşılığı

Galatasaray'ın dönem başında Monaco'dan takımına kattığı Ismail Jakobs, Senegal'in Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Malavi'yi 4-0 mağlup ettiği maçın akabinde değerli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu hakkında çıkan ameliyat olacak haberleri hakkında konuştu. İşte yıldız oyuncunun sakatlık açıklaması... | GALATASARAY HABERLERİ


Galatasaray'ın Fransa Ligue 1 takımı Monaco'dan transfer ettiği 25 yaşındaki Senegalli sol bek oyuncusu Ismail Jakobs, yeni dönemde şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.


Senegal, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında "Senegal Abdoulaye Wade" stadyumunda karşılaştığı Malavi'yi 4-0 mağlup etti.


Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Jakobs, maç sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gelmekten hayli memnun olduğunu belirterek, "Yeni dönemde amacımız elbette şampiyon olmak ve Avrupa kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Şu ana kadar çok hoş gidiyoruz." dedi.


"Son 2 maçta aldığımız beraberlik biraz üzücü olsa da hala ligin başkanıyız." sözünü kullanan Jakobs, şu evrede şikayet edecek bir durum olmadığını lisana getirdi.


Almanya'nın Köln kentinde doğup büyüyen Jakobs, orada çok fazla Türk arkadaşı olduğunu belirterek, "Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Türkiye'de oynamaya alışık olmasam da Türklerle bir ortada olmaya alışığım. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli çok fazla Türk arkadaşım vardı. Transferime doğal olarak kimileri sevinirken kimileri da üzüldü." diye konuştu.


"Galatasaray hem milletlerarası bilinirliğe sahip hem de büyük bir takım"

Jakobs, Almanya ve Fransa liglerinden sonra Türkiye'yi tercih etmesinin nasıl karşılandığına ait gelen soruya da "Türkiye'ye gelmemin mesleğim için olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray hem milletlerarası bilinirliğe sahip hem de büyük bir ekip. Ben çok memnunum." dedi.


"Herhangi bir sakatlığım yok, ameliyat olacağım söylentileri gerçek değil"

Sakatlığıyla ilgili çıkan haberlere ait de Jakobs, "Herhangi bir sakatlığım yok, ameliyat olacağım söylentileri gerçek değil. Pek düzgünüm." sözlerini kullandı.