GALATASARAY GAZİANTEP CANLI MAÇ İZLE HD | Galatasaray – Gaziantep maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta devam ediyor. Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Futbolseverler maça dair araştırmalara başlamışken Galatasaray - Gaziantep maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? sorguları yapılıyor. Maça dair yayın bilgisi ve merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik.

Trendyol Harika Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, konutunda Gaziantep FK'yı konuk edecek. Hafta sonu Fenerbahçe karşısındaki büyük derbi imtihanından evvelki son provaya çıkacak olan sarı-kırmızılılar Kadıköy'e, galibiyet serisine ket vurmadan, 15 puanla gitmek istiyor. Icardi'nin sakatlık, Osimhen'in ise statü gereği müddet alamayacağı maçta formayı Batshuayi devralacak. Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği maçın yayın bilgileri ve beklenen 11'leri merak ediliyor. Pekala Galatasaray - Gaziantep maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - GAZİANTEP MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Gaziantep maçı 17 Eylül Salı günü saat 20.00'de oynanacak. Müsabaka beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY - GAZİANTEP MAÇI MÜMKÜN 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Barış, Mertens, Batshuayi

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre, Mandouki, Ogün, Mustafa, Kozlowski, Maxim, Kodro

Ligde sarı-kırmızılılar, 4 galibiyetle aldığı 12 puanla averajla 2. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar 1 galibiyet, 2 yenilgiyle sonucunda 3 puanla 14. sırada yer alıyor.

ICARDI VE ZIYECH YOK

Sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor müsabakasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Ulusal Grubu'nun Lesotho ile oynadığı uğraşta sakatlanan Hakim Ziyech, yarın oynanacak maçta misyon alamayacak.

SALLAI, OSIMHEN VE JAKOBS TAKIM DIŞI

Galatasaray'ın yeni transferleri Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği maçta forma giyemeyecek.

Trendyol Harika Lig'in 3. haftasından ertelenen Gaziantep FK maçı sonrası sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği müsabakada vazife alamayacak.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 14 gol kaydetti.

Sarı-kırmızılılar, ligde Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'a ikişer, Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor'a ise beşer gol attı.

CİHAN AYDIN DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray - Gaziantep FK maçını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ile Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Oğuzhan Çakır olacak.

İki ekip yarın oynayacağı maçla 11. kere karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 8, kırmızı-siyahlılar da 1 sefer kazandı. 1 maç da berabere tamamlandı. Geçen dönem oynanan maçları Galatasaray 3-0 ve 2-1'lik skorlarla aldı

Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray oynadığı 4 maçını da kazandı. Aslan ligde sırasıyla Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor ile gayret etti ve alandan 3 puanla kazandı. Sarı-kırmızılılar ligde 14 gol kaydederken, kalesinde 3 gol yedi. Cimbom ayrıyeten ligin en golcü kadrosu pozisyonunda da yer alıyor.

Galatasaray'da, Gaziantep FK karşılaşması öncesinde Arjantinli golcü Mauro Icardi ile Faslı futbolcu Hakim Ziyech, sakatlığından ötürü oynayamayacak. Erteleme tarihinden sonra transfer olan Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai de statü gereği olmayacak.