Galatasaray-Elfsborg maçına Yunus Akgün için geliyorlar! 2 Avrupa devi Rams Park’ta onu izleyecek


BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ ŞOK

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla performansıyla göz dolduran isimlerin başında 24 yaşındaki genç oyuncu Yunus Akgün geliyor. Özellikle son haftalarda iyice yükselişe geçen Akgün, PFDK'ya sevk edilmişti.


Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Yunus Akgün, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından, takım arkadaşlarıyla yaşadığı gol sevincini takipçilerine sunduğu bir paylaşım yapmış, arka planda yer alan müziğin Beşiktaş'a yönelik hareket içerikli sözler barındırdığı öne sürülmüştü.


PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine ilgili arka plan müziğini değiştiren Yunus Akgün "hakaret" gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.


YUNUS'A YAKIN TAKİP

Bir yanda bunlar olurken bir yandan da bugün Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Elfborg'u ağırlayacağı mücadelede Yunus Akgün 2 Avrupa devi tarafından sıkı takipte olacak. Piyasa değerini 5 milyondan 6.5 milyon Euro'ya yükselten genç oyuncu için Avrupa'nın iki önemli kulübü atağa kalktı.


MAÇI İZLEYECEKLER

Takvim'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar'ın genç yıldızı için İtalyan Ligi'nin köklü kulübü Roma ve Lyon'un yetkililerinin Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Elfsborg-Galatasaray maçında Yunus Akgün'ü izleyeceği öğrenildi.


Roma ve Lyon'un devre arasında Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunması bekleniyor. Akgün için yaz transfer döneminde 10 milyon Euro'ya yakın bir teklif almış ancak Galatasaray yönetimi bu teklifi reddetmişti.


Sarı- Kırmızılı yönetimin devre arasında satışa sıcak bakmadığı ancak sezon sonu için 13-15 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu öğrenildi.