Galatasaray – Beşiktaş derbisi öncesi prim savaşları!

Trendyol Süper Lig'de liderlik yarışını sürdüren İstanbul devlerinden Beşiktaş ve Galatasaray, 28 Ekim Pazartesi günü karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılıların mesken sahipliği yapacağı gayret için iki ekibin da oyuncularına teklif ettiği 'galibiyet primi' açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi)


Süper Lig'de 9 maç oynayan ve namağlup olarak 25 puan ile liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yeniden namağlup bir biçimde 8 maçta 20 puan ile 3. sırada bulunan Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanıyor.


Sarı kırmızılılar, Üstün Kupa'da Beşiktaş karşısında aldıkları farklı mağlubiyet (5 - 0) sonrası transfer devrinde başta Victor Osimhen olmak üzere birçok yıldızı renklerine bağlayarak taraftarlarına inanç aşılamıştı.


Siyah beyazlılar ise yeni yıldızları Ciro Immobile ve Rafa Silva ikilisi ile Harika Lig'e en formda başlayan gruplardan biri olmuşlardı ama son haftalardaki performansları ve yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle taraftarlarında kaygılara sebep olmuşlardı.


Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan ve Arda Kardeşler'in düdük çalacağı Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi iki grubun idaresi de harikulâde hal ilan etti. İşte dev derbi için oyunculara ödeneceği belirtilen galibiyet primi ölçüleri...


Sabah'ta yer alan habere nazaran sarı kırmızılı idare, Florya'ya giderek moral vereceği gruba tıpkı Kadıköy'deki Fenerbahçe uğraşında olduğu üzere galibiyet halinde 1.5 milyon Euro (55.6 milyon TL) ödül vadedecek.


Derbi öncesi ekibe takviye ziyaretinde bulunacak olan siyah beyazlı kurmaylar da oyunculara, "Siz maçı kazanın gerisini bize bırakın" bildirisini iletti. Beşiktaş cephesinin bu maça özel olarak 1 milyon Euro (37 milyon TL) prim düşündüğü gelen haberler ortasında.


İki İstanbul devinin taraftarları da heyecanla derbi gününü ve saatini bekliyor. Galatasaray, Türkiye Harika Kupası maçındaki yenilgisinin intikamını almak istiyor. Beşiktaş ise lideri yenerek Bronckhorst yönetiminde tepeye bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.