Galatasaray – Beşiktaş canlı izle | GS BJK beIN Sports 1 canlı yayın (Galatasaray – Beşiktaş şifresiz izleme linki)


Süper Lig'de dev derbi: Galatasaray-Beşiktaş

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Rams Park'ta oynanan derbide hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay üstleniyor. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu. Osimhen’li, Icardi’li Aslan hem koltuğunu korumanın hem de Süper Kupa’daki 5-0’lık hezimetin rövanşını almanın peşinde. Immobile'li, Rafa Silva'lı Kara Kartal ise kazanıp ‘gizli lider’ olmanın hesaplarını yapıyor.


Gedson şov peşinde

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, kariyerinin altın sezonunu yaşıyor. 14 maçta 7 gol ve 1 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncu, Lyon deplasmanda da takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Oldukça formda bir görüntü ortaya koyan Gedson, bu akşamki Galatasaray derbisine de golleriyle damga vurmaya çalışacak.


Gözler Icardi'de

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Icardi, özellikle Beşiktaş maçlarında sergilediği performansla dikkat çekiyor. Deneyimli oyuncu Beşiktaş ile oynanan lig derbilerinde takımını sırtlıyor. Sarı-Kırmızılılar’da geçmiş yıllarda bu şekilde bir Milan Baros performansı vardı. Forma giydiği 8 maçta 5 golü olan Baros’a karşılık, Icardi de 4 maçta 5 gol atmıştı. Taraftarların sevgilisi olan Arjantinli süperstar bugün gol atarsa Galatasaray formasıyla Beşiktaş’a karşı oynanan derbilerde en çok gol atan yabancı olacak. Hemen hemen her hafta yeni bir rekor için sahaya çıkan Aslan’da gözler bu kez de Icardi’nin üzerinde.


Bu sezonki ikinci randevu

Galatasaray, bu sezon Beşiktaş ile ikinci kez karşı karşıya geliyor. Süper Lig şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Türkiye Kupası şampiyonu siyah-beyazlılar ile Turkcell Süper Kupa'da karşılaştı. Müsabaka, Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Derbi tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşayan Galatasaray, hem Süper Kupa'yı rakibine kaptırdı hem de sezon öncesi büyük bir moral kaybı yaşadı.


Osimhen için siftah zamanı

Ligdeki son Antalyaspor maçında röveşatayla müthiş bir gol atan, Elfsborg mücadelesinde ise asist yapan Victor Osimhen, Icardi ile birlikte derbide de Aslan’ın en büyük kozu. 25 yaşındaki Nijeryalı yıldız, Kadıköy’de 3-1 kazanılan Fenerbahçe maçında Mertens’e gol pası vermişti. Dünyaca ünlü forvet bu kez ilk derbi golünü atıp, siftah yapmak istiyor.


Musrati’ye sarı uyarı

Kartal’da Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Al Musrati, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 11. haftada oynanacak Kasımpaşa müsabakasında görev yapamayacak.


Dünya izliyor! Çılgın rakam...

Yenilgisiz iki takımın mücadelesine sahne olan derbiyi sadece Türk taraftarlar değil yurt dışındaki futbolseverler de merakla bekliyordu. Beş kıtada canlı olarak yayınlanan dev maç, İngilizce dil seçeneğiyle seyirciyle buluştu ve mücadele dünya çapında 100’den fazla ülkede izlenebiliyor.


Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Rams Park'ta oynanan ve Arda Kardeşler'in düdük çaldığı Galatasaray-Beşiktaş derbisi saat 20.00'de başladı, beIN Sports 1'den canlı yayınlanıyor.

Galatasaray - Beşiktaş canlı izle | GS BJK beIN Sports 1 canlı yayın (Galatasaray - Beşiktaş şifresiz izleme linki için TIKLAYINIZ)