Galatasaray – Bayern Münih maçı hangi kanalda? | Galatasaray maçı EXXEN İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkıyor. Birinci iki maçında Kopenhag ve Manchester United ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, üçüncü müsabakasında Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Merakla beklenen Galatasaray - Bayern Münih maçına saatler kala, kritik müsabakaya yönelik bilgiler aratılmaya başlandı. Galatasaray - Bayern Münih maçını takip etmek isteyen vatandaşlar, arama motorlarında "Galatasaray - Bayern Münih maçı ne vakit?", "Galatasaray - Bayern Münih maçı saat kaçta?" ve "Galatasaray - Bayern Münih maçı hangi kanalda?" üzere soruları aratmaya başladı. Pekala, Galatasaray - Bayern Münih maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçıyla ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

GALATASARAY - BAYERN MÜNİH EXXEN CANLI İZLE | Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, A Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar küme önderi Bayern Münih'i RAMS Park'ta konuk edecek. Kümedeki birinci maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Cimbom, ikinci maçında Old Trafford'da Manchester United'ı 3-2 mağlup ederek tarihi bir zafer elde etmişti. Galatasaray, Manchester United'ın akabinde bir diğer Avrupa devi Bayern Münih'i de devirerek küme liderliğine yükselmeyi hedefliyor. Galatasaray - Bayern Münih maçı için geri sayım başlarken, gayret öncesi iki ekiple ilgili son gelişmeler, yayın bilgileri ve mümkün 11'ler de araştırılmaya başlandı. İşte Galatasaray - Bayern Münih maçıyla ilgili tüm bilgiler...

GALATASARAY - BAYERN MÜNİH MAÇI HAKEMİ MUHAKKAK OLDU!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Kümesi üçüncü haftasında alanında Alman temsilcisi Bayern Münih ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya nazaran Avrupa futbolunun kulüp seviyesindeki en değerli turnuvasında 24 Ekim Salı günü oynanacak maçta Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

İlginizi çekebilir👉GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Bayern Münih maçı 24 Ekim Salı günü saat 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

EXXEN 14 GÜN BEDAVA

Exxen'de canlı olarak yayınlanacak Galatasaray - Bayern Münih maçı fiyatsız izlenebilecek.

14 gün fiyatsız deneme mühleti veren Exxen'de Şampiyonlar Ligi'nin kritik müsabakalarından Galatasaray - Bayern Münih maçını izleyebilmek için üye olmak gerekiyor. Exxen fiyatsız deneme kampanyasına üye olmak için kredi kartı bilgileri girilmelidir. Bilgileri girilen kredi kartından 1 TL fiyat çeken platform, 1 hafta sonra çekilen parayı iade ediyor. 14 günün sonunda Exxen üyeliğinizi iptal etmek istemeniz halinde, hiçbir fiyat ödemeden Exxen üyeliğinden çekilebilirsiniz.

GALATASARAY - BAYERN MÜNİH MAÇ BİLETİ NE KADAR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Kümesindeki üçüncü maçında, 24 Ekim Salı günü saat 19.45'te Bayern Münih ile karşılaşacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları aşikâr oldu. Galatasaray - Bayern maçı en ucuz bilet fiyatı 900 TL olarak açıklandı. En değerli bilet ise 20.000 TL olarak duyuruldu.

BAYERN MÜNİH'TE KIYMETLİ EKSİKLER

Bayern Münih teknik yöneticisi Thomas Tuchel, Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goreztka'nın Galatasaray maçında oynayamayacağını açıkladı. Temsilcimiz Galatasaray'da ise derbide aldığı darbenin akabinde tendonundan sakatlanan Mauro Icardi'nin Bayern Münih'e karşı oynayıp oynamayacağı maç saatine yakın muhakkak olacak.

BAYERN MÜNİH İLE 2. RANDEVU

Galatasaray, Almanya'nın esaslı kadrolarından Bayern Münih ile tarihinde 2. kere eşleşti.

Bavyera takımı ile daha evvel 1972-1973 döneminde UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşılaşan Galatasaray, 2 maçta birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, alanında 1-1 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 6-0 mağlup olarak tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşadı.

Galatasaray ile Bayern Münih, salı günkü müsabakayla 51 yıl sonra bir Avrupa kupası maçında karşı karşıya gelecek.

BAYERN MÜNİH TÜRK GRUPLARINA HİÇ YENİLMEDİ

Bayern Münih, Avrupa kupalarında Türk kadrolarıyla oynadığı hiçbir maçta mağlup olmadı.

Tarihinde 2 defa Galatasaray ile karşılaşan Almanya temsilcisi, 4 sefer de Beşiktaş ile uğraş etti. Kelam konusu 6 çabada yalnızca 1 sefer berabere kalan Bayern Münih, 5 çabayı de kazandı.

Türk gruplarıyla yaptığı maçlarda 19 gol atan Bayern Münih, kalesinde yalnızca 2 gol gördü.

SAHASINDA ALMAN GRUPLARINA KARŞI GERİDE

Galatasaray, Avrupa kupalarında alanında Alman gruplarına karşı 2 galibiyet aldı.

Alman kadrolarını 14 kere konuk eden sarı-kırmızılılar, 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 12 sefer havalandıran "Cimbom", rakiplerinin 16 golüne pürüz olamadı.

Sarı-kırmızılı grubun Alman ekipleriyle deplasmanda yaptığı maçlarda daha başarılı olması ise dikkati çekti. Birçok Türk'ün yaşadığı Almanya'da çıktığı 16 karşılaşmada beşer galibiyet ve beraberlik alan Galatasaray, 6 gayretten ise hezimetle ayrıldı.

GALATASARAY - BAYERN MUNİH MAÇI MÜMKÜN 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Barış (Icardi)

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, De Ligt, Min Jae, Davies, Kimmich, Coman, Musiala, Müller, Sane, Kane

ASpor CANLI YAYIN