Galatasaray Başkanı Dursun Özbek soyunma odasına indi! Fenerbahçe maçının ardından ilk kez konuştu

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesinin ardından başkan Dursun Özbek, soyunma odasına indi ve futbolcularıyla özel bir konuşma yaptı. İşte açıklamaları...

Sarı-Kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluk için oldukça avantajlı bir konumda olduklarından dolayı maç sonu kutlamalarını bile hazırlamıştı. Ancak, Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. 

ÖZBEK'TEN TAKIMINA DESTEK!

Yaşanan bu olayların ardından Dursun Özbek, futbolcularına moral vermek için soyunma odasına indi ve futbolcularına destek verdi. Özbek, oyuncularına güvendiklerini ve şampiyon olacaklarının altını çizdi. 

Dursun Özbek'in maç sonu futbolcularıyla yaptığı konuşma şu şekilde: 

"Sadece bir maç kaybettik, şampiyonluğu kaybetmedik. Gelecek hafta Konyaspor'u yeneceksiniz ve o kupayı bu camiaya getireceksiniz. Üzülecek bir şey yok, Galatasaray olarak 24. şampiyonluğu kutlayacağız. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz, inanıyoruz."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu konuşmasının ardından soyunma odasına "Şampiyon Galatasaray" tezahüratları yapıldı. Teknik direktör Okan Buruk, yaşanan bu anların ardından Dursun Özbek'e teşekkürlerini iletti.