Gabriel Sara hem Ferdi Kadıoğlu hem de Sacha Boey’i sollayacak! Galatasaray’ın kasası dolup taşacak


YÜKSEK MALİYETİ ELEŞTİRİLDİ

Galatasaray'da Gabriel Sara rüzgarları esiyor. Sezon başında 18+5 milyon euroya Championship ekiplerinden Norwich City’den transfer edilen Gabriel Sara, yüksek maliyeti nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeydi.


Zaman içerisinde takıma alışan ve son haftalarda performansını giderek katlayarak Gabriel Sara performansı ve skora katkısıyla göz dolduruyor. Yıldız sambacı daha şimdiden 5 gole etki etti.


BEKLENTİ BÜYÜK

Milliyet'te yer alan habere göre; Sara için yönetimin beklentisinin çok büyük. Hatta bu beklenti 30 milyon Euro'ya transferleri gerçekleşen ve rekor kıran Ferdi Kadıoğlu ile Sacha Boey'in bonservislerinden bile daha büyük.


5 senelik sözleşmeye imza atan 25 yaşındaki futbolcu için yöneticilerin şimdiden 40 milyon Euro gibi bir kazanç beklentisine girdiği iddia edilirken şu ifadelerin kullanıldığı belirtiliyor:


'ASTRONOMİK RAKAMLAR GÖRECEK'

“Sara’yı aldığımızda çok eleştirilmiştik. 8 numarada artık bir sorunumuz yok ve bu şekilde devam ederse astronomik rakamları görecek. Böyle giderse bize maliyetinin 2 katına satacağız. Brezilya Milli Takımı da yapabilir. Galatasaray, Sara’dan 40 milyon euro kazanır. Daha erken işini bitirseydik ekstradan 5 milyon euro vermek zorunda kalırdık”


NORWİCH KARNESİ

Gabriel Sara geçen yıl Norwich forması ile Championship'te çıktığı 53 maçta 14 gol 13 asist ile 27 gole katkı yapmıştı. Takımını play-off potasına atmayı başaran Brezilyalı yıldız, sezon başı 18 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.