Francesco Totti futbola geri dönüyor

Roma'nın efsane eski futbolcusu Francesco Totti, futbola geri dönmek istediğini açıkladı.

İtalya Serie A'nın esaslı kulüplerinden Roma'nın eski efsane futbolcusu Francesco Totti, futbola geri dönme hazırlığında olduğunu belirtti.

"BİRKAÇ KADRO BENİMLE TEMASA GEÇTİ"

İtalyan efsane, "Kariyerinize devam etmek istediğinizi söylediğinizde bu bir latife değil miydi?" sorusunun akabinde, "Hayır, bu bir latife değil. Hayli ciddiyim. Neler olacağını göreceğiz." diye yanıt verdi.

Geri dönmek için en az iki ay idman yapması gerektiğini söyleyen ve açıklamalarına devam eden Totti, "Birkaç ekip benimle temasa geçti. Bakalım zihnim ne diyecek. En değerlisi bedenim nasıl bir reaksiyon verecek." kelamlarını sarf etti.

"Zihninizin ne söylediğini biliyoruz." hatırlatması yapılan Totti, "Zihnim esasen karşılığı biliyor, bakalım bedenim nasıl reaksiyon verecek. Gelecek yıl neler olacağını kim bilir?" dedi.

ROMA'YA ADANMIŞ BİR KARİYER

Francesco Totti, altyapı da dahil olmak üzere,1993 yılından 2017 yılına kadar süren 24 yıllık profesyonel mesleği boyunca, yalnızca Roma'da forma giydi. İtalyan efsane, Roma'yla 785 maça çıktı ve 307 gol, 207 asistlik performans gösterdi.