Fethullah Gülen öldü… Sosyal medyada sevinç dalgası: ‘Ateşi bol olsun’

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybettiği bildirildi. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, Gülen’in ölümüne ilişkin olarak sosyal medya hesabında, "Ateşi bol olsun, kötüler gider, kötülükleri nesillerce devam eder..." ifadelerini paylaştı.

FETÖ'nün Pensilvanya'da yaşayan elebaşı Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiği bildirildi. Terör örgütü liderinin ölüm haberini, bizzat FETÖ'nün yayın organları duyurdu.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen'in ölümünü, örgüt üyelerinin yanı sıra, terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Gülen’in ölümü sonrası sosyal medyada birçok kullanıcı paylaşım yaparken, "Gebermiş" etiketi de kısa sürede gündemdeki yerini aldı...

"ATEŞİ BOL OLSUN"

18 Aralık 2002 tarihinde suikast sonucu hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, Gülen’in ölümüne ilişkin olarak sosyal medya hesabında, "Ateşi bol olsun, kötüler gider, kötülükleri nesillerce devam eder..." ifadelerini kullandı.


Sosyal medya kullanıcılarının, paylaşımlarında "Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?" ifadelerini kullandıkları görüldü.


Bazı kullanıcılar ise FETÖ terör örgütü içinde bundan sonra yaşanabilecek gelişmelere dikkat çekti ve örgütün geleceğiyle ilgili yorumlarda bulundu.