Ferdi Tayfur ile kızı arasında sular durulmuyor! ‘Hesabını verecek’

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim sürüyor. Ferdi Tayfur, kızının 50 milyon TL iddiasına yanıt verdi.

Geçen yıl Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir sonra nikâh masasına oturan Tuğçe Tayfur'un babasıyla sorunlar yaşadığı konuşuluyordu. Tuğçe Tayfur babası ile aralarının Ferdi Tayfur'un menajeri Şirin Gözalıcı nedeniyle açıldığını iddia etti.


"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Ferdi Tayfur da "Böyle olmasını istemezdim" notuyla Instagram hesabından avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yayınladı:

"Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

"PARANIZIN BİTTİĞİNİ BİLSEYDİM..."

Babasının bu açıklamasının ardından Tuğçe Tayfur da şunları söyledi:

"Tayfur soyadını bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun? Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." 


"BU KÜLLİYEN YALANDIR"

Son olarak Ferdi Tayfur, avukatı aracılığıyla "50 milyon TL" iddiasına yanıt verdi.  Sanatçı, Instagram hesabından avukatının videolu açıklamasını paylaştı:

"Kendilerine karşı 50 milyon TL'lik bir dava açtığımız söylenmiştir ancak bu külliyen yalandır. Böyle bir davamız yoktur. Halkımızın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam etmektedirler. Dolayısıyla bizim açtığımız dava, yalnızca marka ve patent ile ilgilidir. Herhangi birinden alacak talebimiz bulunmamaktadır. Bu konuda hala kötü bir algı yaratmaya çalışan her iki şahıstan da kanun önünde hesabımızı sormaya devam edeceğiz."

"HESABINI VERECEK"

Ferdi Tayfur videoyu da "Avukatım gerekli açıklamayı yapmıştır. Bununla birlikte son kez söylemek isterim ki, babamın evladı dahi olsa bu saatten sonra, yargının önünde attığı iftiraların hesabını verecektir. Boş teneke, çok ses çıkartır!" notuyla paylaştı.