Ferdi Kadıoğlu’nun golüne beklenmedik tepki: Senin orada ne işin var?


İngiltere Lig Kupası'nda Brighton ile Wolverhampton, American Express Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.


Ev sahibi ekip 14. dakikada Baleba ve 31. dakikada Adingra'nın attığı gollerle 2-0 öne geçti. 44. dakikada Guedes'in golüyle Wolves farkı bire indirdi.


85. dakikada Minteh yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı. Yıldız oyuncu oyuna dahil olduktan üç dakika sonra takımının galibiyet golünü kaydetti. Konuk ekip 90+1!de farkı tekrar bire indirse de mücadeleyi Brighton kazandı.


Takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden Ferdi Kadıoğlu, Avrupa basınında da manşetlerde yer aldı:


RTE:

"Ferdi Kadıoğlu attığı golle Birghton'a nefes aldırırken, Wolves'e savurganlığının bedelinin ödetti."


SUSSEX EXPRESS:

"Ne etki ama! Sadece birkaç dakikalığına sahadaydı ve Danny Welbeck'in şutu kurtarıldıktan sonra uyanık kalıp topu ağlara göndererek kulüp için ilk golünü attı. Son dakikalarda tehlikeli işler yaptı."


THE ARGUS:

"Ferdi Kadıoğlu yedek olarak oyuna girdi ve Brighton, Carabao Kupası'nda ilerleme kaydederken galibiyeti getiren golü attı. Türk oyuncu yakın mesafeden attığı golle olması gerekenden daha sıkıntılı geçen üçüncü tur başarısını garantiledi. Welbeck, Adingra'nın pasına doğru koştu. Şutu Sa tarafından savuşturuldu ancak Kadıoğlu topu takip etti ve sol ayağıyla seken topu ağlara gönderdi."


Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyadaki Brighton taraftarlarını da sevince boğdu. Bir İngiliz taraftar Ferdi'nin golü sonrası şu yorumu yaptı: Özür dilerim ama sağ bekimiz neden altıpasın içinde!


Bir başka İngiliz taraftar ise; "Bu golü izlemek istiyoruz, lütfen video ekleyin" diyerek Brighton'ın resmi sosyal medya hesaplarına mesaj gönderdi."