Fenerbahçeli yıldızlar Avrupa devlerini şaşkına çevirdi! Planlar altüst oldu

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Muhteşem Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, alanında Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak beklemediği bir mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla çok sayıda kulübün radarına giren 3 yıldızi kendilerini izlemeye gelen Avrupa devlerini şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi)


Trendyol Üstün Lig'in 6. haftası dev bir derbiye sahne oldu. İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi.


Sarı-kırmızılılar, rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.


Cimbom'un gollerini 20. dakikada Dominik Livakovic (k.k.), 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golüuse 63. dakikada Edin Dzeko'dan (p) geldi.


Galatasaray bu sonuçla ligde 6'da 6 yaparak puanını 18'e yükseltti. Bu sezonki birinci mağlubiyetini alan Fenerbahçe ise 13 puanda kaldı.


Dev derbide konutunda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de yıldız futbolcuların performansı da şaşkınlık yarattı.


Sarı-lacivertlilerde birtakım isimlerin derbide Avrupa takımları tarafından takip edildiği ortaya çıktı.


ÜÇ FUTBOLCU DERBİDE İZLENDİ

Fenerbahçe'nin uzun müddettir takipte olan yıldızları, Galatasaray ile oynanan derbi maçında ilgi odağı oldular. Üç futbolcu, Kadıköy'de canlı biçimde takip edildi.


ATLETICO MADRID VE STUTTGART İSMAİL İÇİN GELDİ

Sabah'ta yer alan habere nazaran Atletico Madrid ve Stuttgart, İsmail Yüksek'i takip etmek için Kadıköy'deydi.


Ancak ulusal futbolcu, derbide birinci yarıda makûs oynarken ikinci yarıya bile başlayamadı ve devrede yerini Amrabat'a bıraktı.


SZYMANSKI VE OOSTERWOLDE DE İZLENDİ

Fenerbahçe'nin bir başka yıldızı Jayden Oosterwolde için ise İngiltere Premier Lig'den bir kadro ve Roma gelmişti.


Öte yandan Sebastian Szymanski için de Monaco ve Sevilla scoutları tribündeydi.


Ancak çeşitli kulüplerden gözlemcilerin izlediği Fenerbahçe'nin üç futbolcusu da berbat performanslarıyla kendilerini izleyen scoutları şaşırttı.