Fenerbahçe’den olay hamle! 2 transfer bombası birden patlayacak

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Jose Mourinho önderliğinde transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya bu doğrultuda taraftarlarını heyecanlandıracak 2 yıldız ismi gündemine aldı. İşte ayrıntılar...


Yaz ayı transfer döneminde tam 8 futbolcuyu renklerine bağlayan Fenerbahçe'de sportif yönetici Mario Branco, yalnızca orta transfer periyodu için değil dönem sonu için de planlamalar yapıyor.


Sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig'den haziran ayında mukaveleleri bitecek iki yıldızı takibe alırken, teknik yönetici Jose Mourinho'dan da bu transferlere yeşil ışık geldi.


Hedefteki isimlerden birinin, yaz devrinde de gündeme gelen Sergio Reguilon olduğu belirtildi. 27 yaşındaki İspanyol sol bek, Tottenham'la mukavele yenilemedi. Menajer Ante Postecoglou'nun baht vermediği Reguilon'un mesleğinde yeni bir sayfa açma ihtimali son derece yüksek.


BÜYÜK KADROLARDA TOP KOŞTURDU

Jose Mourinho'nun, Tottenham'dayken 30 milyon euro'ya transfer ettirdiği 1.78 uzunluğundaki öğrencisini Fenerbahçe'de de görmek istediği kaydedildi.


Sarı-lacivertliler, İngiliz grubunun mukavelesi dönem sonunda bitecek Reguilon için makul bir fiyat belirlemesi halinde ocak ayında bu iş bitebilir. Piyasa kıymeti şu an 12 milyon euro olan deneyimli futbolcu, sol kanatta da misyon yapabiliyor.


Bu transfer gerçekleşirse, Oosterwolde tekrar stopere geçebilir. İspanya Ulusal Ekibi formasını 6 kere giyen Reguilon, mesleğinde Real Madrid, Manchester United, Atletico Madrid, Sevilla üzere büyük kulüplerde vazife yaptı.


AMAD DIALLO SESLERİ

Branco'nun takibindeki öbür oyuncunun ise Amad Diallo olduğu öne sürüldü. Maximin, 1 yıllığına kiralandı ve satın alma opsiyonu bulunmuyor. Bu nedenle süratli kanat arayışındaki Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın genç yeteneğini izlediği tez edildi.


Kırmızı Şeytanlar, 2021'in ocak ayında 22 yaşındaki oyuncu için Atalanta'ya 21.3 milyon euro ödemişti. Diallo, 1 dönem Rangers'ta bir dönem da Sunderland'de kiralık olarak oynadı.


Ten Hag, bu yıl Fildişi Kıyılı futbolcuya vakit zaman baht veriyor. Genç futbolcunun kontratında 1 yıllık opsiyon bulunduğu için bu transferde dönem sonunun beklenmesi zarurî olacak.