Fenerbahçe’den görülmemiş hareket! Galatasaraylı futbolcular alana dönmesin diye…

Son dakika spor haberi: Trendyol Muhteşem Lig'in 6. haftasındaki dev maçta Fenerbahçe, alanında Galatasaray'a 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Sarı-lacivertliler, müsabakanın akabinde Galatasaraylı futbolcuların alana dönerek kutlama yapmasını önlemek için flaş bir harekete imza attı. İşte ayrıntılar...


Trendyol Harika Lig'in 6. haftası dev bir derbiye sahne oldu.


İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.


Sahadan galip ayrılan taraf 3-1'lik skorla sarı-kırmızılılar oldu.


Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Dominik Livakovic (k.k.), 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara kaydetti.


Fenerbahçe'nin 63. dakikada penaltıdan Edin Dzeko ile bulduğu gol, yenilgiye mahzur olamadı.


Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, derbiden sonra, görülmemiş bir uygulamaya imza attı.


TÜNEL KEPENKLERİ KAPATILDI

Milliyet'in haberine nazaran; sarı-lacivertliler, maçı 3-1 kazanan Galatasaraylı futbolcuların alana dönüp sevinç gösterisi yapmalarını engellemek için soyunma odası çıkış tünelinin kepengini kapattı.


FENERBAHÇE RAMS PARK'TA KUTLAMA YAPMIŞTI

Geçen dönemin ikinci yarısında Fenerbahçeli futbolcular, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçtan sonra alana dönüp orta yuvarlakta kutlama yapmıştı.


"KEPENGİ İNDİRTMİŞ OLMANIN GURURUYLA DÖNÜYORUZ"

Galatasaray Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kepengin kapatılmasıyla ilgili olarak, "Geçen dönem maç bittikten sonra alana çıkıp boş tribünler önünde sevinenler, seyircimiz varken, kutlama yapmamamız için kapı yerine kepenk yapmışlar. Biz Kadıköy'de kepenk indirttik! Galibiyeti soyunma odamızda doyasıya kutladık. Kepengi indirtmiş olmanın gururuyla dönüyoruz. Çok hoş bir galibiyet aldık" dedi.