Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık! Ocakta Benfica’ya transferi…

Orta transfer devrinde takımına destek yapmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda yıldız isimlerle temas kuran idare şampiyonluk için düğmeye bastı. Bir yandan takıma katılacak isimler merak edilirken öbür yandan da sürpriz ayrılıklar yaşanabilir. Portekizli çalıştırıcının dönem başında en çok güvendiği isimlerin başında gelen İsmail Yüksek'e sürpriz teklifler gelmeye devam ediyor. Sofian Amrabat'ın transferi sonrası 11'de tercih edilmemeye başlanan yıldız oyuncu kadrodan ayrılabilir. İşte İsmail Yüksek'in Peşindeki ekipler... | FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ


Milli ortada Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler ocak ayına çevrildi.


Ara transfer periyodunda takımını güçlendirmek isteyen sarı lacivertli idare, şampiyonluk hasretini sonlandırmak için transferde ince eleyip sık dokuyor.


Ocak ayında Boca Juniors'tan Cristian Medina'yı takımına katmak isteyen Fenerbahçe'de bu transferle birlikte beklenmedik ayrılıklar olabilir.


Sezon başında Jose Mourinho'nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen İsmail Yüksek, Sofian Amrabat'ın gelmesiyle birlikte orta saha kurgusunda altetnatif olarak değerlendirilmeye başlandı.


Fenerbahçe ve ulusal grup orta alanının başarılı ismi İsmail Yüksek'in talipleri artıyor.


Portekiz devi Benfica, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'den sonra 3. Türk oyuncuyu takımına katabilir.


Hürriyet'te yer alan habere nazaran; Birçok talibi olan İsmail Yüksek için olarak olarak Benfica devreye girdi.


Sarı lacivertli idare, Marsilya ve Atletico Madrid'in de yakından ilgilendiği ve ocak ayında gelen teklifler doğrultusunda ulusal oyuncunun ayrılığına sıcak baktığı tez edildi.


İsmail Yüksek bu dönem Fenerbahçe formasıyla 11 maçta vazife aldı.


Piyasa pahası 14 milyon Euro olan yıldız oyuncunun kontratı 2027 yılına kadar devam ediyor.


SAKATLIĞINDAKİ SON DURUM

Sakatlığı sebebiyle A Ulusal Kadro takımından çıkartılan oyuncunun tedavisinin olumlu sürdüğü öğrenildi.


Takımla birlikte çalışmalara katılması beklenen İsmail'in Üstün Lig'in 9. haftasında oynanacak Samsunspor maçında yer alması bekleniyor.