Fenerbahçe’de Samsunspor maçı öncesi son durum

Fenerbahçe ile Samsunspor arasındaki Süper Lig maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Uğraşın orta hakemi Muhammet Ali Metoğlu olurken, yardımcılıklarını Furkan Eser ve Serkan Olguncan yapacak. 16 puan ile 4’üncü sırada bulunan Sarı-lacivertliler, Samsun deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyor. İşte bu müsabaka öncesi Kanarya'da son durum...

Fenerbahçe ile Samsunspor arasındaki Süper Lig maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Gayretin orta hakemi Muhammet Ali Metoğlu olurken, yardımcılıklarını Furkan Eser ve Serkan Olguncan yapacak. 16 puan ile 4'üncü sırada bulunan Sarı-lacivertliler, Samsun deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyor.

ÇAĞLAR VE MERT HAKAN DÖNDÜ

Fenerbahçe'de ulusal orta öncesi sakatlanan Çağlar Söyüncü ve Mert Hakan Yandaş'tan sevindirici haber geldi. İki oyuncu da son idmanda ekiple bir arada idmanın tamamında çalıştı. Her iki oyuncu da Jose Mourinho'nun forma vermesi halinde Samsunspor karşısında misyon alabilecek.

MAXIMIN'DE SORU İŞARETİ

Fenerbahçe'de son yapılan idmanda grupla bir arada çalışmayan Fransız oyuncu Allan Saint-Maximin'in durumu şimdi aşikâr değil. Sakatlığından ötürü dün yapılan idmanda olmayan, salonda güçlendirme çalışmaları yapan 27 yaşındaki futbolcunun durumu hafta sonu belirli olacak.

FILIP KOSTIC FORMAYI ALMAYA HAZIRLANIYOR

Savunmadan topla çıkarken zorluk yaşayan Fenerbahçe'de yeni transfer Filip Kostic'in birinci 11'e girmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli ekipte Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun bu probleme tahlil olarak Kostic'e savunmanın solunda yer vermesi bekleniyor.

İRFAN CAN BİRİNCİ 11'E GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de teknik yönetici Jose Mourinho'nun Antalyaspor maçının birinci 11'ine nazaran birkaç değişiklik yapması bekleniyor. Portekizli teknik adam, Mert Müldür ve sakatlıktan yeni dönen Çağlar Söyüncü'yü kulübede bekletmeyi planlıyor. Ayrıyeten kadroyla birlikte çalışmaya şimdi başlamayan İsmail Yüksek ve Maximin'in durumu da belirsizliğini koruyor.

Sarı-lacivertli takımın beklenen birinci 11'i şu halde:

"Livakovic - Osayi Samuel, Djiku, Oosterwolde, Kostic, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, En-Nesyri"