Fenerbahçe’de Osayi-Samuel’den müjdeli haber! Diğer yıldızlar görev bekliyor

Sarı-Lacivertliler’de bu ayın başında antrenmanda arka adalesinden sakatlanan Bright Osayi-Samuel, bu süreçte takımını yalnız bırakmıştı. Bu hafta başında takımdan ayrı olarak çalışmalarına başlayan Osayi-Samuel’in yokluğu, özellikle Galatasaray derbisinde çok hissedilmiş ve onun bölgesinde oynayan Mert Müldür’ün performansı beklentilerin altında kalmıştı. Sağlık ekibinin yoğun bir tedavi programı uyguladığı Nijeryalı futbolcu, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara start verdi. Öte yandan takımdaki diğer yıldızlar da Portekizli menajer Jose Mourinho'dan görev bekliyor. İşte tüm detaylar... 

Bir hayli yüksek

Durumunun her açıdan çok iyi olduğu öğrenilen tecrübeli oyuncu, bir an önce formasına kavuşmak istiyor. Teknik ekibin, son durumuna bakarak karar vereceği Osayi-Samuel’in, Perşembe günkü Union SaintGilloise mücadelesinde ilk 11’de olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu konuşuluyor.

Cenk Tosun geri sayımda

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Cenk Tosun, şu ana kadar 4 resmi maçta şans buldu ama sonradan oyuna girdi. Tecrübeli futbolcunun şimdiye kadar bu hafta içerisinde yapılan idmanlarda bir hayli hırslı olduğu ve teknik direktör Jose Mourinho’nun da, Union Saint-Gilloise mücadelesinde ona ilk 11’de şans vermeyi düşündüğü bildirildi.

Samet Akaydın görev bekliyor

Çok iyi bir EURO 2024 geçirdikten sonra Fenerbahçe’nin geniş kadrosunun savunma hattında şans bulamayan Samet Akaydin, artık oynamak istiyor. Galatasaray derbisi sonrası Union Saint-Gilloise karşısında kadroda değişime gitmesi beklenen Jose Mourinho’nun Rodrigo Becao ile birlikte Samet’i, bu mücadelede stoper hattında oynatma ihtimali olduğu bildirildi.

Filip Kostic ligde oynayacak

Avrupa Ligi’nin oyuncu listesinin gönderilmesinin ardından transferi gerçekleşen Filip Kostic, teknik ekibin kendisine verdiği özel programı harfiyen yerine getirmeye devam ediyor. Diğer arkadaşlarıyla arasındaki açığı bir an önce kapatmak isteyen Kostic, UEFA listesinde olmadığı için perşembe günkü mücadelede olmayacak. Ancak Sırp yıldızın, ilk sınavına Süper Lig’deki Antalyaspor maçında çıkması bekleniyor.