Fenerbahçe’de Osayi-Samuel tehlikesi! Ortaya çıktı…

Fenerbahçe'de iç transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Bright Osayi Samuel ile ilgili somut adımlar atmaya başladı. İngiltere'den iki kulübün yıldız oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği bu yüzden de Sarı-Lacivertliler'in sözleşme görüşmelerine hız verdiği bildirildi.

BİRİ PREMIER LİG KULÜBÜ

Bu kulüplerden birinin İngiltere Premier Lig bir diğerinin de Championship ekibi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetim'nin Ocak ayında Osayi ile masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

MAAŞINA ZAM YAPILMASINI İSTEDİ

2021 yılında İngiliz ekibi QPR'den 508 bin euro karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki oyuncunun maaşına zam istediği ve bu yüzden görüşmelerin yavaş ilerlediği iddia edildi. Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncu dışında iç transferde İrfan Can Kahveci ile görüşmelerine devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, iki yıldızı da ikna etmek için yoğun uğraş veriyor.

145 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon 6 resmi maça çıkan ve 1 asist üreten tecrübeli oyuncu Sarı-Lacivertli formayla toplamda 145 maçta görev aldı. 7 gol atarken 14 de asist yaptı. Osayi, Avrupa Ligi'nde Union SG. ile oynanan maçta oyuna sonradan girmiş ve kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı Avrupa Ligi'nde oynanan Union SG. maçında ayağı burkularak sakatlanan Osayi Samuel, bu yüzden Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda bulunmuyor.