Fenerbahçe’de Osayi Samuel krizi büyüyor! Menajeri yönetime resti çekti Galatasaray…’


GELECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Osayi Samuel gidiyor mu yoksa kalıyor mu:? Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe'deki geleceği merak ediliyor.


SAKATLIK YAŞADI

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği İngiliz ekibi Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Bu organizasyonun ilk maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezasını tamamlayarak bugün 11'de sahaya çıkan Bright Osayi Samuel, müsabakanın ikinci yarısında sakatlık yaşadı.


DİKKAT ÇEKEN YANIT

Maç sonrası basın mensuplarının, "Fenerbahçe'de kalacak mısın?" sorusuna, "Bana bağlı değil" yanıtını vermişti. Bugün de sözleşme görüşmeleriyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.


RESTİ ÇEKTİ

Takvim'de yer alan iddiaya göre; Osayi Samuel'in menajeri Steven Beck, Fenerbahçe yönetimini iyice köşeye sıkıştırmış durumda. Son olarak sportif direktör Mario Branco ile yaptığı görüşmede resti çekti.


GALATASARAY KOZU

Yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş talebiyle tepki çeken Beck'in sportif direktör Mario Branco ile yapılan son görüşmede, "Galatasaray'dan teklif aldık. Bize 2.5 milyon Euro önerdiler. Bu nedenle isteğimizde indirim yapamayız" dediği belirlendi.


BIRAKMAK İSTEMİYOR

Ancak Galatasaray cephesi çok net bir dille Osayi Samuel konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirtiyor. Bazı kaynaklar da yıldız futbolcunun menajerinin istediğini sözleşmeyi almak için "ezeli rakip" kozunu oynadığını dile getiriyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi bu konuda işini şansa bırakmak istemiyor.


Fenerbahçe yönetimi Osayi Samuel'i yeni sözleşme konusunda ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak arada 1 milyon Euro fark bulunuyor.