Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’den Polat Alemdar’lı mesaj: Osayi ile birlikte Tiktok’u salladı


Fenerbahçe’de transferler kadar, sözleşmesi sona erecek oyuncuların durumu da merak ediliyor. Özellikle İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel...


MİLLİ FORMAYLA ŞOV

İrfan Can Kahveci için son iki Milli maç, müthiş geçti. Yıldız futbolcu, 1-0 kazanılan Karadağ karşılaşmasında zaferi getiren golü attı. 4-2’lik İzlanda deplasmanı zaferinde ise Ay-Yıldızlılar, İrfan’ın harika füzesiyle skoru 1-1’e getirdi.


29 yaşındaki futoblcunun Milli formayla sergilediği bu performans, dikkatleri iyice üzerine çevirdi. SarıLacivertli taraftarlar, Mourinho’nun fazla şans vermediği yıldız futbolcuyu kaybetme konusunda endişeli.


DEV TAKIMLAR SIRADA

İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'e talipler çıkması taraftarı endişelendiriyor. Özellikle de İrfan, şimdiden transfer piyasasının gözdesi olmuş durumda.


Yıldız futbolcunun adı yurt içinde Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılıyor. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun Avrupa’dan da talipleri var. İspanya’dan Villarreal, Sevilla ve Real Betis’in, Fransa’dan da Monaco ve Marsilya’nın İrfan’la ilgilendiği kaydedildi.


Kurallar gereği Türkiye’den takımlar, bir oyuncunun sözleşmesi bitene kadar kontrat imzalayamıyor. Ancak Avrupa ekipleri, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezonda başlayacak şekilde İrfan Can Kahveci ile anlaşma sağlayabilir.


İrfan Can Kahveci'nin geleceği belirsizliğini korurken, yıldız oyuncudan sürpriz bir paylaşım geldi. Yıldız oyuncu kendisi gibi sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Osayi-Samuel ile tesislerde masaj yaptırırken fotoğrafını paylaştı.


Fotoğrafın altına ses olarak ise, ünlü dizi Kurtlar Vadisi'nden Polat Alemdar'ın repliğine yer verdi: "Onlar oyunlarını oynasınlar, numaralarını yapsınlar biz daha oyuna girmedik."