Fenerbahçe’de Edin Dzeko’dan flaş Jose Mourinho itirafı! “Mutlu değildi”

Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de ekibin golcü yıldızı Edin Dzeko son olarak flaş açıklamalarda bulundu. Dzeko'nun bilhassa grubun teknik yöneticisi Jose Mourinho hakkında yapmış olduğu itiraf gündem oldu. İşte ayrıntılar...


Edin Dzeko, La Gazette della Sport'a verdiği röportajda İtalya'da forma giydiği devri değerlendirirken Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jose Mourinho'dan övgüyle bahsetti.


Serie A'da Roma ve Inter formalarını giyen Dzeko, İtalya'da oynadığı periyotla ilgili, "Inter'e transfer olduktan sonra Roma'nın stadı Olimpico'da oynadığım birinci maçı hatırlıyorum. 3-0 kazandık ve ben gol attım. "


"Her iki grubun taraftarlarının da benim yanımda olduğunu hissediyordum. Olimpico benim evimdi. Daha evvel hissetmediğim çok güçlü bir his. Roma'da kazanmanın Inter'de hissettiğimden daha güç olacağını muhakkak hisettim." dedi.


Roma'nın yeni golcüsü Artem Dovbyk'le ilgili soruya Dzeko, "Serie A'nın ne kadar karmaşık olduğunu herkesten daha yeterli biliyorum. Geçtiğimiz yıl İspanya'da gol hükümdarıydı. Başlarda biraz zorluk çekti fakat benim üzere yaptı, pes etmedi ve artık her şey onun ismine daha kolay."


"Ben de başlangıçta eleştirildim. Vazgeçmedim. İtalya'daki birinci yılımdan sonra ayrılabilirdim, en kolay tercih bu olurdu. Lakin insanlara kendimi göstermek istedim." cevabını verdi.


Dzeko, NTV Spor'da yer alan haberde Jose Mourinho'yla ilgili şunları söyledi, "Doğrusunu söylemek gerekirse Roma'ya gitmeden evvel onunla Roma'da 1 ay çalıştım. Ayrılmam konusunda keyifli değildi ve bunu bana hissetirdi."


Deneyimli golcü ayrıyeten, "Jose kusursuz bir adam ve inanılmaz bir karizmaya sahip. Rakip olarak bile konuştuğunda onu dinlemek için oradaydım. Söylediklerinin kusursuz bir kıymeti var. Burada onunla çalışmaktan ötürü çok gururluyum." açıklamasında bulundu.