FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ | Cenk Tosun gidecek! Yerine yıldız golcü gelecek

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya yeni dönemde gol yollarında büyük meşakkat yaşarken devre ortasında takımına golcü bir yıldızı katmayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerde bu manada Cenk Tosun ile de yollar ayrılabilir. İşte ayrıntılar...


En-Nesyrive Cenk Tosun'dan beklediği randımanı alamayan Fenerbahçe, Dzeko'nun da yaşından ötürü üç kulvarda grubu sırtlayamayacağını düşünüyor.


Teknik yönetici Jose Mourinho'yla üç kupada da şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın elini güçlendirmek için harekat başlatıyor.


Öncelikli gayenin gruba bir santrfor kazandırmak olduğu ve bu tarafta bir çalışma yapıldığı ortaya çıktı. Amaçta ise Everton'la mukavelesi bitecek olan Dominic Calvert-Lewin var.


CENK TOSUN'LA VEDALAŞILACAK

Merseyside takımından beklediği teklifi alamayan 27 yaşındaki İngiliz golcünün yeni bir maceraya hazır olduğu ve devre ortasında gruptan ayrılabileceği argüman edildi.


Fenerbahçe'nin de Jose Mourinho'dan onay gelmesi halinde transferde düğmeye basacağı ve Calvert-Lewin için koşulları zorlayacağı öğrenildi.


Bu transfer gerçekleşmesi durumunda Cenk Tosun'la yolların ayrılması bekleniyor. Jose Mourinho'nun yalnızca 58 dakika müddet verdiği Cenk Tosun'un da oynayabileceği bir gruba gitmeye sıcak bakacağı kaydedildi.


7 MAÇTA OYNADI

Everton'la bu dönem 7 maça çıkan Calvert Lewin, son 4 müsabakada ise 90'ar dakika alanda kaldı. 2 kere ağları havalandıran İngiliz yıldız, 1 de asist yaptı.