FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ – İsmail Yüksek’e 3 talip birden!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren İsmail Yüksek ile ilgili flaş bir sav ortaya atıldı. İspanyol basını, ulusal futbolcuya talip olan 3 ekibi duyurdu. İşte ayrıntılar...(fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)


Trendyol Harika Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile oynayacağı güçlü müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.


Sarı-lacivertli formayla yıldızını parlatan Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a gönderen sarı-lacivertlilerde Avrupa'ya gideceği konuşulan isimlerden biri de İsmail Yüksek olmuştu.


Fenerbahçe forması altında başarılı bir performans sergileyen ulusal futbolcu, 2024/25 dönemine da yeterli bir başlangıç yaptı.


3-1 kaybedilen Galatasaray maçında etkisiz bir performans sergileyen ve ikinci yarının başında oyundan alınan 25 yaşındaki futbolcu, derbiden sonra birinci 11'deki yerini kaybetti.


Formasını Sofyan Amrabat'a kaptıran İsmail Yüksek'in ismi yaz transfer periyodunda birçok kadroyla anılıyordu.


İspanyol basınından ulusal oyuncuyla ilgili flaş bir sav ortaya atıldı.


ATLETICO, BENFICA VE MARSİLYA İSTİYOR

AS'ın haberine nazaran; Atletico Madrid, Benfica ve Marsilya, İsmail Yüksek'i istiyor.


Haberde Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro istediği ulusal futbolcu için Atletico'nun dönem öncesi 3 milyon Euro kiralama bedeli teklif ettiği kaydedildi.


İsmail Yüksek bu dönem Fenerbahçe formasıyla 11 maçta forma giydi.


Milli oyuncu, gol ve asist katkısı üretemedi.


İsmail'in Fenerbahçe ile olan kontratı 2027 yılına kadar devam ediyor.


25 yaşındaki futbolcunun yeni piyasa bedeliyse 14 milyon Euro.