Fenerbahçe Manchester United Canlı İzle | Fenerbahçe Manchester United TRT 1 canlı yayın! FB maçı canlı izleme linki ve canlı anlatım


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü maçına Manchester United karşısında çıktı. Sarı-lacivertliler, sahasında karşılaştığı rakibini 8 yıl sonra konuk ediyor. Organizasyonun ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'i 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise Twente ile 1-1 berabere kaldı. Manchester ekibi ise 2 haftada 2 beraberlik yaşadı. İngiliz temsilcisi, sahasında Twente ile 1-1 berabere kalırken, Porto ile deplasmanda 3-3'lük skorla sahadan 1 puanla ayrıldı. Süper Lig'de son olarak Samsunspor'a karşı oynayan ve puan kaybeden Jose Mourinho'nun öğrencileri Avrupa Ligi'nde sahasında yeniden galibiyet hedefliyor.


Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 276 kez boy gösterdi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 110 galibiyet alırken, 109 maçta da yenilgi yaşadı. 57 müsabakada ise rakipleriyle berabere kaldı. Kanarya, geride kalan karşılaşmalarda rakip fileleri 377 kez havalandırırken, kalesinde ise 393 gol gördü.


Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 139. sınavına çıktı. Kanarya, bu kulvarda oynadığı 138 mücadelede 61 galibiyet, 34 beraberlik ve 43 mağlubiyet aldı. Bu süreçte 194 gole imza atan Fenerbahçe, kalesinde ise 173 gol gördü.


Sarı-lacivertlilerde Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemiyor. Bartuğ Elmaz, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın ise UEFA listesinde olmadığı için kadroda yok.


Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, eski takımına karşı mücadele ediyor. Deneyimli teknik adam, Temmuz 2016 - Aralık 2018 tarihleri arasında çalıştığı Manchester United'a kariyerinde 5 ayrı takımla da rakip oldu. Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid ve Tottenham'ın başında İngiliz devine karşı toplam 24 maça çıktı. Mourinho bu süreçte 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Mourinho'nun takımları 32 gol atarken, kalesinde 23 gole engel olamadı.


Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanan müsabakada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin düdük çalıyor. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ile Benjamin Pages yapıyor. Maçın dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) koltuğunda Jerome Brisard oturuyor. AVAR'da ise Jeremie Pignard eşlik ediyor.


Fenerbahçe Manchester United Canlı İzle | Fenerbahçe Manchester United TRT 1 canlı yayın! FB maçı canlı izleme linki ve canlı anlatım için TIKLAYINIZ