Fenerbahçe – Ludogorets maçı hangi kanalda? | Fenerbahçe maçı EXXEN İZLE

UEFA Konferans Ligi'nde H Kümesi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Bulgar rakibi Ludogorets'i alanında konuk edecek. Bu dönem hem ligde hem de Avrupa'da namağlup ilerleyen sarı-lacivertlilerde amaç, 18. maçta 18. galibiyeti almak. İspanyol hakem Guillermo Cuadra'nın yöneteceği maçı takip etmek isteyen vatandaşlar, arama motorlarında 'Fenerbahçe - Ludogorets maçı ne vakit?, Fenerbahçe - Ludogorets maçı 11'leri, Fenerbahçe - Ludogorets maçı saat kaçta? ve Fenerbahçe - Ludogorets maçı hangi kanalda?' üzere soruları aratmaya başladı. Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe - Ludogorets maçıyla ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

👉Fenerbahçe - Ludogorets maçını FİYATSIZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE - LUDOGORETS EXXEN CANLI İZLE | Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, H Grubu'ndaki üçüncü maçına çıkıyor. Sarı-lacivertliler Bulgar temsilcisi Ludogorets'i Ülker Stadı'nda konuk edecek. Harika Lig'in yanı sıra Avrupa'da da yenilgiyi tatmayarak tarihi bir zafer elde etti. Geçen dönemden bu yana Avrupa'da yaptığı 20 maçta yalnızca 1 defa yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, bu dönem çıktıkları 18. Avrupa maçında 18. galibiyeti hedefliyor. Fenerbahçe - Ludogorets maçı için geri sayım başlarken, gayret öncesi iki kadroyla ilgili son gelişmeler, yayın bilgileri ve birinci 11'leri de araştırılmaya başlandı. İşte Fenerbahçe - Ludogorets maçıyla ilgili tüm bilgiler...

👉İşte Fenerbahçe - Ludogorets maçını CANLI VEREN KANALLAR LİSTESİ

FENERBAHÇE - LUDOGORETS MAÇI 11'LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Zajc, Fred, Tadic, Kent, Batshuayi

Ludogorets: Sluga, Witry, Sonko-Sundberg, Verdon, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Rwan Seco

👉UEFA ülke puanı sıralaması TÜRKİYE KAÇINCI?

MÜCADELEYİ İSPANYOL HAKEM YÖNETECE!

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Kümesi'nde konutunda Bulgar temsilcisi Ludogorets ile oynayacağı müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Guillermo Cuadra yönetecek. Cuadra'nın yardımcılıklarını Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Miguel Angel Ortiz Arias olacak. Maçta VAR koltuğunda Cesar Soto Grado, AVAR'da Santiago Jaime Latre oturacak.

FENERBAHÇE - LUDOGORETS MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Ludogorets maçı 26 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

KANARYA KÜMEDE LİDER

Sarı-lacivertliler kümede oynadığı 2 müsabakayı da kazanırken, 6 puanla önder pozisyonda yer alıyor. Ludogorets ise 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgiyle 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Fenerbahçe, kümelere alanında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek başladı. İkinci maçta ise sarı-lacivertli grup, deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 yenmeyi başardı. Ludogorets de birinci gayretinde Spartak Trnava'yı 4-0'la geçerken, ikinci müsabakasında deplasmanda Nordsjaelland'a 7-1'lik skorla yenildi.

BULGAR KADROLARINA KARŞI 5. KEZ

Fenerbahçe ile Ludogorets, resmi maçlarda birinci sefer rakip olacak. Sarı-lacivertliler, Bulgaristan ekipleriyle bugüne kadar 4 sefer uğraş etti. Birinci olarak 1980-1981 döneminde UEFA Kupası 1. Tıp'ta Beroe ile eşleşen Fenerbahçe, iki karşılaşmada da rakibine mağlup oldu. 1992-1993 döneminde da UEFA Kupası'nda Botev Plovdiv ile oynayan Kanarya, 3-1 ve 2-2'lik skorlarla Bulgar temsilcisini elemeyi başardı.

AVRUPA'DA 263. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 262 defa uzunluk gösterdi. Bu süreçte 103 galibiyet alan Fenerbahçe, 55 karşılaşmada berabere kalırken, 104 maçta da alandan hezimetle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya rakip fileleri 352 defa havalandırırken, kalesinde ise 371 gol gördü.

KONFERANS LİGİ'NDE 11. MAÇ

UEFA'nın 2021-2022 döneminde uygulamaya koyduğu Avrupa Konferans Ligi'nde sarı-lacivertliler, 11. defa uğraş edecek. O dönemin son 16 play-off cinsinde Slavia Prag kadrosuyla eşleşen Fenerbahçe, bu dönem da eleme çeşitlerinde 6 karşılaşma yaptı. Konferans Ligi kümelerinde üçüncü maçına çıkacak Kanarya, bu tertipte 10 müsabakada 8 galibiyet, 2 yenilgi alırken, 30 gol atıp, ağlarında 10 gole pürüz olamadı.