Fenerbahçe Ludogorets maçı CANLI (UEFA Avrupa Konferans Ligi)

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Kümesi 3. maçında Bulgar grubu Ludogorets'i konuk ediyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri rakibini mağlup ederek galibiyet serisini 18 maça çıkarmak istiyor. Bu heyecanlı maçı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz...

👉Fenerbahçe - Ludogorets maçını FİYATSIZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Kümesi 3. maçında Bulgar grubu Ludogorets'i konuk ediyor.

İsmail Kartal'ın öğrencileri rakibini mağlup ederek galibiyet serisini 18 maça çıkarmak istiyor.

Bu heyecanlı maçı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz...

👉İşte Fenerbahçe - Ludogorets maçını CANLI VEREN KANALLAR LİSTESİ

FENERBAHÇE - LUDOGORETS MAÇI 11'LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Zajc, Fred, Tadic, Kent, Batshuayi

Ludogorets: Sluga, Witry, Sonko-Sundberg, Verdon, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Rwan Seco

FENERBAHÇE - LUDOGORETS MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Ludogorets maçı TSİ 19:45'te başladı. Gayret Exxen'de canlı yayınlanıyor.

MÜCADELEYİ İSPANYOL HAKEM YÖNETİYOR!

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Kümesi'nde konutunda Bulgar temsilcisi Ludogorets ile karşılaştığı maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Guillermo Cuadra yönetiyor. Cuadra'nın yardımcılıklarını Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Miguel Angel Ortiz Arias. Maçta VAR koltuğunda Cesar Soto Grado, AVAR'da Santiago Jaime Latre oturuyor.

KANARYA KÜMEDE LİDER

Sarı-lacivertliler kümede oynadığı 2 müsabakayı da kazanırken, 6 puanla başkan pozisyonda yer alıyor. Ludogorets ise 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgiyle 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Fenerbahçe, kümelere alanında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek başladı. İkinci maçta ise sarı-lacivertli takım, deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 yenmeyi başardı. Ludogorets de birinci gayretinde Spartak Trnava'yı 4-0'la geçerken, ikinci müsabakasında deplasmanda Nordsjaelland'a 7-1'lik skorla yenildi.

BULGAR KADROLARINA KARŞI 5. KEZ

Fenerbahçe ile Ludogorets, resmi maçlarda birinci defa rakip oluyor. Sarı-lacivertliler, Bulgaristan kadrolarıyla bugüne kadar 4 sefer gayret etti. Birinci olarak 1980-1981 döneminde UEFA Kupası 1. Tıp'ta Beroe ile eşleşen Fenerbahçe, iki karşılaşmada da rakibine mağlup oldu. 1992-1993 döneminde da UEFA Kupası'nda Botev Plovdiv ile oynayan Kanarya, 3-1 ve 2-2'lik skorlarla Bulgar temsilcisini elemeyi başardı.

KONFERANS LİGİ'NDE 11. MAÇ

UEFA'nın 2021-2022 döneminde uygulamaya koyduğu Avrupa Konferans Ligi'nde sarı-lacivertliler, 11. kere gayret ediyor. O dönemin son 16 play-off çeşidinde Slavia Prag grubuyla eşleşen Fenerbahçe, bu dönem da eleme tiplerinde 6 karşılaşma yaptı. Konferans Ligi kümelerinde üçüncü maçına çıkan Kanarya, bu tertipte 10 müsabakada 8 galibiyet, 2 yenilgi alırken, 30 gol atıp, ağlarında 10 gole mahzur olamadı.