FENERBAHÇE HABERLERİ – Panathinaikos Willian Arao’yu resmen duyurdu

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Yunan takımı Panathinaikos, Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı futbolcu Willian Arao'yu takımına kattığını duyurdu. Kulüp, yıldız isimle 2025 yılına kadar mukavele imzaladı.

Yunan grubu Panathinaikos, Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı futbolcu Willian Arao'yu takımına kattığını duyurdu. Kulüp, yıldız isimle 2025 yılına kadar kontrat imzaladı.

Fenerbahçe'den de transfere ait bir açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüp paylaşımında, "Yeni dönem yapılanmasını sürdüren Futbol A Kadromuzda, oyuncularımızdan Willian Arao'nun kalıcı transferi konusunda Yunanistan'ın Panathinaikos Kulübü ile mutabakata varılmıştır. Arao'ya yeni kulübünde muvaffakiyetler dileriz." sözlerini kullandı.

WILLIAN ARAO KİMDİR?

12 Mart 1992 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya geldi. Mesleğine Sao Paulo altyapısında başladı. Willian Arao Sao Paulo, Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO ve Botafogo üzere kadroların formalarını giydi. Yıldız isim, geçtiğimiz dönem başında Flamengo'dan 3 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Orta saha bölgesinin yanı sıra stoper konumunda da misyon alabilen Arao, 1 kere de Brezilya Ulusal Takım'ında uzunluk gösterdi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun şimdiki piyasa kıymeti 6 milyon euro...