FENERBAHÇE HABERLERİ: Jose Mourinho’nun dikkat çeken istatistiği

Son dakika spor haberleri: Trendyol Süper Lig'de birinci 7 haftada 16 puan toplayan Jose Mourinho idaresindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Portekizli teknik yöneticinin bu istatistiği sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. FB SPOR HABERLERİ

Son olarak Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanan Fenerbahçe önder Galatasaray ile puan farkını 3'e indirdi. Jose Mourinho idaresinde 7 haftada 16 puan toplayan Sarı-Lacivertliler bilhassa oynadığı futbolla tenkit alırken, bu dönem başlangıcının aslında Portekizli hoca için bir sürpriz olmadığı ortaya çıktı.

HEP BENZERİ BAŞLANGIÇLAR

Mourinho'nun Avrupa'nın 3 büyük ligi Premier Lig, La Liga ve Serie A'da şampiyonluk yaşadığı 6 dönemi mercek altına alan TAKVİM çarpıcı ayrıntılara ulaştı. Deneyimli teknik adam bu 6 dönemin 4'ünde çok misal başlangıçlara imza atmış. Chelsea'de 2004-2005 dönemine 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile start veren Mourinho yeniden Inter'in başındaki iki dönemine da 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 hezimet ile başlamıştı. Portekizli hoca, Real Madrid'de 2011-12 döneminin birinci 7 haftasında da 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 hezimet yaşamıştı.

ETKİYİ MAYISTA GÖRECEKSİNİZ

Başarılı hoca bu 4 dönemden farklı olarak Chelsea'de 2005-2006'da 7'de 7 yaparken, 2014-15'te 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. Mourinho geçtiğimiz gün basın toplantısında, "Mourinho tesirini artık değil mayıs ayında göreceksiniz" demişti.