FENERBAHÇE HABERLERİ: Jayden Oosterwolde’ye yakın takip! Telefonla görüştü…

Son dakika spor haberleri...Fenerbahçe'de sergilediği performansla göz dolduran Jayden Oosterwolde'ye büyük müjde. Yıldız oyuncu için bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Yıldız sol beki Twente maçında tribünden izleyecekler... FB SPOR HABERLERİ


Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde göz mahpusunda... Sarı-lacivertliler'in genç yıldızı geçen dönemden beri ortaya koyduğu futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti.


Fenerbahçe, yaz transfer devrinde gelen resmi teklifleri ise elinin karşıtıyla geri çevirdi.


Sarı-lacivertliler'in Hollandalı yıldızı için ulusal ekip kapısı açılmak üzere... Takvim'de yer alan haberde Portakallar'ın hocası Ronald Koeman, geçtiğimiz günlerde Jayden Oosterwolde ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve ona gelecek planlarından bahsetti.


23 yaşındaki savunma oyuncusunun ise bu görüşmeden çok mutlu olduğu gelen bilgiler ortasında...




Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar mukavelesi bulunan ve 13 milyon Euro piyasa kıymetine sahip olan Oosterwolde, bu dönem 12 maçta forma giydi ve 1109 dakika alanda kaldı.


Hollanda Ulusal Ekip yetkililerinin bugün oynanacak Twente maçında da yıldız oyuncuyu markaja alacağı öğrenildi.


Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu bu sezon ligde ve Avrupa'da skor katkısı veremedi. Fakat Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor.


DEĞERİNE KIYMET KATTI!

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde 1 yıl içinde bedelini 2 milyon Euro'dan 13 milyon Euro'ya yükseltti