FENERBAHÇE HABERİ: Ömer Üründül’den çarpıcı Mourinho yorumu! “Kulübede maçı izleme formu…”

Fenerbahçe, Trendyol Harika Lig'in 7. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sabah Gazetesi müellifi Ömer Üründül de Antalyaspor - Fenerbahçe uğraşını çarpıcı sözlerle yorumladı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)


"Fenerbahçe hiç de uygun oynamadığı bir maçta 3 puanı kazandı. Daha maç başlar başlamaz Szymanski fizik kurallarını altüst eden bir gol kaçırdı."


"Ondan sonra son derece sakin, temposuz bir oyun… Rakip geriden rahatlıkla çıkabiliyor, bütün yük iki ön libero ile defans bloğu üzerinde."


"Çünkü Maximin defansa yardımı sevmiyor, Dzeko ile Tadic'in de fizikî durumları yetersiz. Birinci yarıda İsmail de alanda son derece düşük performans sergileyince kadrosu ayakta tutmaya çalışan tecrübeli Amrabat'ın zekası ve olgunluğu oldu."


"İkinci yarıda iki değişiklik var… Arkadaşlarını tanımayıp birinci maçına çıkan Kostic sol bek, Oosterwolde stoper, İsmail yerine Fred…"


"F.Bahçe yeniden birinci yarıya oranla daha biraz toparlanmış fakat Antalya da yeniden gelme fırsatı buluyor. Sonra Oosterwolde tekrar sol beke geçiyor, Becao stopere geliyor, sonra Tadic'in golü ile ekip nefes alıyor, ondan sonra da rakip kendi kalesine golü atınca F.Bahçe değerli olan 3 puanı hanesine yazıyor. Gelelim genel gözlemlerime…"


"Ben Mourinho'nun ne yapmak istediğini anlamakta zorluk çekiyorum."


"Kulübede maçı izleme biçimi de bir ilginç! Bir sefer başıma takılan en değerli sorun şu; En Nesyri'yi ısrarla Mourinho istedi. Niçin oynatmıyor."


"Dzeko son derece tecrübeli, yılların santrforu. Lakin bir büyük grubun asli santrforunun 39 yaşında olması eşyanın tabiatına muhalif."


"Bir de Tadic var. Kaliteli olmasına karşın 36 yaşında ve yönetim ediyor. Szymanski'de de düşüş var. İsmail neden bu kadar kısa müddette geriye gitti?"


"İrfan Can daima yedek kulübesinde, oyuna alırken gol olunca vazgeçiyorsun. Sonra hiç almıyorsun."


"En Nesyri'yi son kısımda oyuna aldı birinci yüksek ortaya bir yüklendi, rakip oyuncu kendi kalesine golü attı.